koska tietokoneelle?

Meillä 3-vuotias poika pelailee Muumipelejä yksikseen, tarkkailen lähistöllä. Tyttö alkoi pelailla 5-vuotiaana ja esikoinen 6-vuotiaana, hän on ainoa, joka pelaa myös netisssä(nyt 7v).
Sisarusten malli on ollut melkoisen tehokas tässäkin asiassa...
 
Meillä 2v3kk poikamme on nyt kuukauden verran koneella oleskellut päivisin aina hetken ku löysin tuolta yle:n sivulta pikkukakkosen tunnusmelodia sen systeemin. Sitä se jaksaa kuunnella onnesta soikeana. Ja sit on kova pelaa aapelissa mörköpeliä.
 
Esikoinen innostui 4-vuotiaana ja oppi paljon lyhyessä ajassa. Nyt täyttää kohta 6v eikä pelit enää kovin paljon innosta - ehkä kerran viikossa pienen tuokion.

Keskimmäinen on nyt 3,5v ja tykkää pelailla silloin tällöin. Lähinnä oppinut isosiskoltaan. Meillä ei kuitenkaan tarvitse rajoittaa tietsikalla oloa mitenkään.

Kuopus haluaisi kovasti "pelata", mutta 2,5-vuotias ei kyllä saa aikaan kuin tiedostotuhoja... ;)

Meillä on muutamia lastenpelejä ja sitten pelaavat jotain helppoja nettipelejä.

 
Meillä 5-vuotiaina n. 15 minuuttia kerrallaan Alkupolku Leikkilä-lemmikkiystäviä. Vaikuttaa itsestäkin ihan hyvältä ja kehittävältä. Ikärajoitus näyttää olevan 3+, mutta eritasoisia juttuja, vaikeusastetta voi muuttaa.
 
MAMI 29
Meidän tyttö 3 v ei ole vielä koneella käynyt, enkä usko että tulee ajankohtaiseksi vielä vuosiin. Kyllä hän kerkiää vielä. Parempi että liikkuu ja leikkii kun istuu tattina tuijottamassa ruutua. Itsekin olen innostunut vasta melkein kolmekymppisenä... ;)
 
Meillä tyttö sai 4vee lahjaksi kummeiltaan muumipelin ja siitä alkoi sitten pelaaminen. Nyt tytöllä on muutama oma lastenpeli mitä sitten pelailee tässä silloin tällöin. Kuopusta en ole vielä päästänyt pelaamaan, ehkä sitten kun hänkin täyttää joskus 4v niin pääsee sitten koneelle.. =)
 

Yhteistyössä