koska teillä käveltiin?

emiiro
Esikoinen lähti käveleen 1v2kk ikäisenä ,toka 1v3kk ja kolmas otti ekat askeleensa ilman tukea yksivuotispäivänään ja sen jälkeen on vauhti päällä koko ajan perässä ei tahdo pysyä.Sanoja ei vielä paljon ole (on nyt 1v3kk),ymmärrettävästi sanoo vain kukka,kakka pappa,pois ja kuka.
 
Pariaatteessa poika oppi kävelemään 10kk iässä. Jos pojan laittoi seisomaan ja pyysi tulemaan luokseen, niin käveli usean metrin matkoja. Itsekseen ei kyllä lähtenyt kävelemään, aina tarvittiin houkutus.

Vuoden ikäisenä poika oppi nousemaan ilman tukea seisomaan. Tuon taidon opittuaan, lähti myös itsekseen kävelemään. Pian ei juurikaan enää konttailut.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 11.04.2006 klo 22:20 neiti kirjoitti:
Meillä 11 kk ja syntynyt 1 kk ennen la. Eli minusta hän lähti kävelemään 10 kk. :p
Siis tuolla laskutavalla, täyttääkö lapsesi vuoden kuukautta aiemmin? Tai jos lapsesi olisi syntynyt kuukautta myöhemmin ja olis lähteny 11 kk:n ikäisenä kävelee, niin mielestäsi olisi tietenkin lähtenyt siis kuukautta myöhemmin kävelee eli vuoden ikäisenä.. (tietenkään sitä raskautta ei olisi jatkettu kuukautta yli lasketun ajan, jos joku haluu tähän tarttua). Oli laskettu aika mikä tahansa, niin kyllä se ikä lasketaan syntymästä eikä lasketusta ajasta..

Niin joo ja meillä lähti kävelee 1v 3 viikon ikäisenä.<br><br>
 

Yhteistyössä