koska teillä käveltiin?

tuli tuosta sana-ketjusta mieleen, että koskas teillä on lähdetty kävelemään? meillä poika 1v 1kk, eikä vielä seiso ilman tukea. kävelee tukea vasten kyllä. neuvolassa sanottiin joskus kauan sitten että varmasti lähtee varhain kävelemään, mutta kun ei edes seiso vielä... sanoja tulee nam nam, hö. ja kerran sanonut äiti.
 
iota harmaana
Esikoinen lähti kävelemään 8kk iäissä ja se oli kauheeta kun ei pojalla ollut yhtään vielä älliä koko touhun suhteen.
Keskimmäinen lähti kävelemään vasta onneksi 1v1kk.
Kuopus oli 9kk kun lähti kävelemään mutta oli onneksi rauhallisempi kuin esikoinen joten ei koko aikaa ollut toheloimassa.
 
Esikoinen alkoi puhua sanoja 9 kk iässä ja ensi askelet tulivat sitten vasta 1 v 2 kk, varsinainen kävelemään lähteminen (niin, että konttaaminen jäi kokonaan pois) tapahtui 1 v 3 kk iässä. Tukea vasten nousi seisomaan ja tukea vasten käveli jo 10 kk iässä, tuetta nousi seisomaan myös tuolloin 1 v 2 kk iässä.

Kuopus taas lähti kävelemään viikko 1-v synttäreidensä jälkeen. Liikunnalliset suoritukset ovat kaikkiaan tulleet noin 2 kk aikaisemmin kuin isosiskollaan. Puhe vaan kangertelee ja oikeastaan ensimmäiset sanat tulivat vasta 1 v 4 kk ja nyt pari kuukautta myöhemmin sanoja on ehkä noin 5.
 
Jos Yhtään Lohduttaa Ni Meillä Poika 1v4kk Eikä Vielä Kävele Ja Sanojakaa Ei Tu Ku Ohhoh,Tätä,Anna Ja Äkkä!Neuvolas Sanottii Et Lähtee Muutaman Vkon Pääst,Mut Siitä O Jo 3kk....Kaikki Ne Ainakaan Lähtee Ja Sit Ku Ovat Valmiita :)
 
Meillä kohta 1v2kk, eikä vielä seistä ilman tukea, askeleista puhumattakaan. Noin kuukauden verran on kävellyt tukea vasten. Nyt kyllä on alkanut tuetta seisomista vähän harjoittelemaan. Muutenkin liikkumaan oppiminen on ollut vähän hidasta.

9kk:n iässä sanoi äiti/äittä ja isi (tai suhahdus lähinnä). Konttaamaan oppiminen vei sanat, mutta nyt taas on kuulunut äittää ja joitain muitakin sanoja ja eläinten ääniä. Tänään sai maistaa rusinaa, ja kun tahtoi lisää, sanoi monta kertaa "anna"! Oli muuten muikea ilme rusina suussa :)
 

Yhteistyössä