Korvike G:

Tutteli Omneo ollut käytössä parikuisesta saakka,ensin käytettin Nannia mutta masu oli aina kovalla ja taisi muutenkin vaivata joten merkin vaihto oli paikallaan eikä ole kaduttanut,mahavaivat loppuivat siihen =)
 
Meillä käytössä ollu tutteli nyt noin kuukauden ajan. Nanista tytön kakka meni vihreäksi ja limaiseksi. Neuvolassa kehoittivat kokeilemaan tuttelia. On kuulemma tehnyt samaa ongelmaa monella muullakin. Kun tutteli otettiin käyttöön kakka on jälleen ihana ns. "maitokakka"
 
Meillä käytössä Tutteli plus 1. Ensin oli Nan ja sopi hyvin. Kerran oli kaupasta Nanni loppunut, joten ostettiin Tuttelia ja sekin sopi. Kun seuraavan kerran annettiin Nannia, niin se ei enää sopinutkaan :eek: Eli Tuttelilla mennään... Sekä Muksun maissivelli lisänä.
 
Ensimmäinen ja toinen söivät sujuvasti Nannia, silloin ei ykkösiä ja kakkosia ollutkaan, molemmat meni, sekä jauhe että tetra..

Nyt kolmosella koitetta nan1 ja semper, molemmista tulee pukluja ja vaihtelevasti vihreää kovaa tai kurakakkaa. Huomenna maitoallergiatesteihin. Tuttelia en ole uskaltanutkaan kokeilla, ehkä myöhemmin, jos allergiaa ei löydetä.. :/
 

Yhteistyössä