korvat

  • Viestiketjun aloittaja haatpi
  • Ensimmäinen viesti
haatpi
onko kellään tietoa paljonko maksaa korvien putkitus ja kitarisojen poisto yksityisellä lääkärillä.ois edessä 4kk sisällä 6 korvatulehdusta.kiitooos :flower: =)
kiitoksia sainki vastauksen jo lekurilta 855?

 
Meilä tehty 5 tuubitusta ja kitarisan poisto yksityisellä. Pelkkä tuubitus maksaa noin 800? ja kitarisan poiston kanssa olisko joku 1000-1200 euroa..... (Vakuutus onnex korvaa!!) Meillä operaatiot tehty oulusa että silläkin saattaa olla jotain merkitystä....Siis muualla voi olla aivan eri hinnat...

kandee soittaa siihen sairaalaan missä toimenpiteet tehään ja kysyä, kyllä ne ainakin jotain sinnepäin tietää...

Tsemiä!!!! :flower: =)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 13.03.2006 klo 17:01 haatpi kirjoitti:
onko kellään tietoa paljonko maksaa korvien putkitus ja kitarisojen poisto yksityisellä lääkärillä.ois edessä 4kk sisällä 6 korvatulehdusta.kiitooos :flower: =)
Meillä pelkkä putkitus (ja anestesia tietty myös) oli 590 ?, siitä sitten sai Kelan korvauksen pois. Tämä yksityisellä lääkäriasemalla Etelä-Suomessa.
 
huolestunut
Korvien putkitus Tampereen Operonissa maksoi n.650e. Mutta jos lapsella on vakuutus kannattaa pyytää vakuutusyhtiöltä maksusitoomus (ainakin if vakuutusyhtiö toimii näin)
jolloin itselle ei tule mitään maksettavaa.
Tsemppiä, meillä loppui korvatulehdukset putkitukseen.
 
yks äiti
Meilläpäin yksityiset lääkärit tekevät julkisessa sairaalassa ja putkitukselle + risojen poistolle tulee hintaa kaikkiaan 150-200? ja tästä saa vielä kelalta osan takaisin. Tuo hinta ei mielstäni ole enää paha, koska päiväkirurgia maksukin on yli 70?
 

Yhteistyössä