Korvakierteestä

Kertokaa mulle kuinka on hoidettu ja millä saatu loppumaan!
Meillä poika 6kk. on syönyt jo 3 kuuria korviin tämän kuun aikana. Nyt on menossa zithromax ja vaikutusta ois päällä vielä 5 pvä. mutta taas kuumetta ja kärttyinen. Rupee jo puhti loppuun koko perheeltä kun koko ajan on vauva kipeenä. Auttaako puhkominen? Kuinka pian laittavat putket? Jos jollain on kokemusta niin kerro miten teillä on asia hoidettu.
 
Lääkärin pitäisi kirjoittaa lähete putkitukseen,jos 1/2vuoden aikana on kuusi tulehdusta. Ja jos on vakuutus, niin suosittelen että menette yksityiselle niin pääsee nopeammin putkitukseen. Jos olette nyt menossa lääkäriin niin pyytäkää toista antibioottia ja särkylääkettä pienelle niin saa kuumeen laskeen ja ärtyisyyden loppuun. Antibiootti ei auta kun tulehdukseen.
Kokemusta on sillä tytöllä oli korvakierre joka alkoi tytön ollessa 11kk ja tulehduksia oli 7kpl 1/2 vuoden aikana. Pukituksen jälkeen on ollut yksi tulehdus ja tyttö on nyt 3,5v.
 
Heips!meillä lapsi 1,9vee,takana 4 korvatulehdusta peräkkäin 4kk:n sisällä.Viime viikolla käytiin taas jälkitarkastuksessa,korvat eivät olleet terveet,joten lääkäri passitti meidät samantien putkitukseen/kitarisaleikkaukseen.Ajan saimme jo tälle viikolle ja operaatio on itse asiassa takana.Meillä on vakuutus,joten kaikki asiat olemme yksityisellä hoitaneet myös tämän operaation.Saimme maksusitoumuksen vakuutusyhtiöstä,hintaa nimittäin tuli 850e..Lapsi on valvottanut meitä syntymästään lähtien,joten toivotaan,etä nyt tilanne paranee.Ei kannata odotella ja turhaan syödä lääkekuureja,ala jo vaatia tarkempaa hoitoa ja tutkimusta ettei pikkuinen turhaan kärsi ja saat joskus itsekin rauhalliset yöt takaisin!
 
Meidän pojan korvat putkitettiin heti ekan korvatulehduksen jälkeen, reilun vuoden vanhana. Tuli heti ekasta korvatulehduksesta liimakorva. Siihen loppui tulehdukset, nyt putket on poissa ja tuli jo yksi tulehdus, pelottaa et alkaako taas uudelleen et joutuu sit uudestaan putkitukseen. Niin, jos oltaisiin käyty terkkakeskuksessa, ei tasan olisi saatu putkia noin nopeasti, kun ei en edes osaa katsoa siellä korvia. Olisi syöttäneet ensin 10 kuuria ja kenties sen jälkeen olis päästy. Eli yhdyn edelliseen, menkää yksityiselle korvien erikoislääkärille =)
 

Yhteistyössä