Koronatestin PRC-tekniikka ei sovellu diagnosointiin

”Biokemisti Kary Mullis sai vuonna 1993 Nobelin kemianpalkinnon polymeraasiketjureaktion (PCR) keksimisestä. Tämä tekniikka on nyt ensisijainen metodi koronatesteissä ympäri maailmaa. Seuraavassa videossa vuodelta 1997 hän kertoo mm. kuinka PCR-testin avulla "voit löytää miltei mitä tahansa kenestä tahansa" ja että "se ei kerro sinulle oletko sairas". Mullisin lausunnot antavat aiheen kysyä: kuinka luotettavia koronatestit itse asiassa ovat? Video (n. 4min) on tekstitetty suomeksi Sott.net:in toimesta.”

 
vierailija

Tänne kirjoittavat etenkin eläkeikäiset tutkijat ja entiset politiikan tekijät, jotka eivät ehkä saisi enää poleemisia ja päätelmiltään vauhdikkaita tekstejään läpi ammattimaisemmissa julkaisuissa.

Kansainvälisen Sott.net -sivuston suomenkielinen versio julkaisi professori Tapio Puolimatkan tekstejä, joissa hän väittää median ajavan pedofilian normalisointia

Uusoikeistolaiseksi mielletyn Oikean Median sivuilla julkaistaan usein professoreiden ja asiantuntijoiden blogitekstejä, joissa tuetaan kansalliskiihkoilua.
”Täytyy muistaa, että suomalaisessa vastamediassa asiantuntijat harvoin puhuvat juuri siitä aihepiiristä, jonka asiantuntijoita he ovat”, Hiltunen toteaa.
Hiltunen ei ole juuri havainnut ulkomaisessa vaihtoehto- tai vastamediassa suomalaisia asiantuntijoita. Venäläisten tiedotusvälineiden vakiokommentaattori, dosentti Johan Bäckman on itse enemmän vaihtoehtoisen totuuden tuottaja, mutta hänen lausuntojaan julkaistaan venäläisessä valtamediassa.
 
Jos tuohon mennään niin kuinka luotettavana näet Seuralehden kirjoitukset?

Kun muistamme Seuralehden Korhosen, aka. Isän pikajunan. Hän kirjoitteli sellaista puppua lähes joka puolella, että uskottavuus tähän Seuran kirjoittelijaan ja Seuraan on mennyt ihan täysin.


Otetaan esimerkiksi vaikka ihan tällainen jokaisen saatavilla oleva pikkujuttu, mutta tästä juuri saa hyvän kuvan millaisessa kuplassa Seuralehdessä kirjoitellaan:


”Jussi Korhonen on kirjoittanut Seura-lehdelle ”Isän pikajuna” -blogissaan, että on ”sitkeästi leviävä tarina”, että Ruotsiin olisi maahanmuuton seurauksena syntynyt rikollisten hallitsemia alueita, jonne poliisi ei joko uskalla tai halua mennä. Hänen mukaansa no go -alueet ovat disinformaatiota ja kansainvälisesti muukalaisvastaisessa propagandassa käytetty esimerkki maahanmuuton seurauksista.[4]

 

Yhteistyössä