Korona räjähtämässä taas KOKO Euroopassa - rajoitukset edessä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kaikkein tasa-arvoisinta olisi että jokainen tulee toimeen omillaan ja selviää jos selviää. Pois lääkkeet, rokotukset, ohjeistukset, suositukset.... sitten katsotaan miten äijän käy ja paljonko porukkaa jää rannalle nytkimään.
 
vierailija
vierailija
Mitenköhän olisitte pärjänneet silloin kun Tsernobyl posahti? Säteily on levinnyt laajalle alueelle, sieniä, marjoja, riista-ja poronlihaa ei saa syödä, pahimmilla alueilla ei saa käyttää vettä, joka on saastunutta, 20- vuoden kuluttua ihmisiä sairastuu syöpään ja tulee kuolemaan.......
Olis kannattanut syödä pakastin tyhjäksi silloin. Poronlihaa on syöty pari kertaa mut sieniä ei kertaakaan. Eipä siitä monikaan tiennyt mitään moneen päivään😯
 
vierailija
Ja mennään kohti toista joulua tämän pandemian keskellä. Kiitos rokottamattomat.

Hiihtoloma olis voinut ohittaa jo silloin alkuepisodin aikaan. Jouluperinteet voi toteuttaa kukin miten haluaa kotonaan. Lahjahömpän voi ohittaa kokonaan jne.
 
vierailija
Verailija, post: 33930419"]
Rokotekattavuus voisi parantua hetkessä, jos rokotebussi kiertäisi ja jokainen rokotettava saisi ämpärin muistoksi.
[/QUOTE]
Teilläpäin ehkä mut meillä käytetään pottujen keräämiseen muiden naarmuiset ämpärit😂
 
vierailija
Älkää valehdelko. Teidän rokotettujen rokotepassibileet tähän syynä Suomessa ja muualla. Ne rokotteet ei estä tartuntoja pahvi. Nyt se biletys lopetettava vaikka piispat ja pressat kannustaisi.
Euroopan ja Yhdysvaltain esimerkki globaalin tukahduttamisen esimerkkeinä tehoaisi. Yksi maa ei onnistu, mutta kaikki tai suurin osa yhdessä onnistuu.
Ei laki koske piispojen ainakaan🐌
 

Yhteistyössä