Koksupersu koittaa saada englanninkielisillä massa-avauksillaan pakkorekisteröinnin kaksplus-foorumiin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Vapaa keskustelu pitää kieltää?
Vapaa keskustelu = rekisteröintivapaa keskustelu. Sipilän-Orpon-Soinin oikeistohallituksen aikana katosi Ilta-Sanomien suuri ja hyvin suosittu rekisteröintipakkovapaa keskustelufoorumin alue. Orpo-Purran aikana tuhottiin viime syksynä Ylilauta.
Vauva-foorumissa taas poliittinen väriä kannattava sensuuri on vedetty tappiin.
Kaikkensa yrittävät että Kaksplussan keskustelu saadaan kuriin.
 
vierailija
Koksupersu jaksaa agendaansa. Toivottavasti Kaksplussan moderointi keksii keinon poistaa tämä EKokoomusmafian agentti laittamasta roska-aloituksiaan ilman sananvapauden rajoituksia, joita hän ajaa foorumiin.
 
vierailija
Samaa on koitettu myös muissa rekisteröintivapaissa foorumeissa.
Vapaa keskustelu on porvarille kauhistus ja se pitää kieltää.
Suomi24 Maailman menoa keskustelualueella on samanlainen hörhö. Ilmestyy sotkemaan uusien avausten listausta samansisältöisillä avausviesteillään, joita hän massapostaa muutaman merkin erolla satoja purskeina. Yleensä kun keskustelussa on oikeaa asiaa, jonka eräät tahot haluavat saada uusien viestien listauksessa useamman sivun taakse. Poliittisideologista spämmäystä.
 
Tuo bottispämmäys on ikävää ja aiheuttanee töitä ylläpidolle.

Aloituksen otsikko puolestaan todistaa muutaman vassarin epätoivoisia leimausyrityksiä, asiallahan ei ole mitään tekemistä puolueiden kanssa. Tai jos olisi, "persupalstaksi" nimittyä foorumia sabotoisivat varmaankin muut kuin kokoomuslaiset tai persut.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu
vierailija
Tuo bottispämmäys on ikävää ja aiheuttanee töitä ylläpidolle.

Aloituksen otsikko puolestaan todistaa muutaman vassarin erätoivoisia leimausyrityksiä, asiallahan ei ole mitään tekemistä puolueiden kanssa. Tai jos olisi, "persupalstaksi" nimittyä foorumia sabotoisivat varmaankin muut kuin kokoomuslaiset tai persut.
Suomi Maailman menoa -palstalla yksi massaspämmääjä paljasti tänään puoluekantansa massa-aloitukensa tekstissä, no tietenkin koksupersu.
 

Yhteistyössä