Kokkareet persuista: "Edelleen paskannetaan matolle aina kun on paikka"

vierailija
Kokkareet persuista: "Edelleen paskannetaan matolle aina kun on paikka"

Monien kokoomuslaisten mielestä perussuomalaisten toimintatapa on "paskoa matolle" aina kun se on mahdollista.
Näyttää yhä vahvemmin siltä, että hallitus ei istu täyttä vaalikautta. Voi tietty istuakin, kukaanhan ei näe tulevaisuuteen, mutta erinäiset enteet viittaavat muuhun.

Jotenkin vinkeää on se, että viime aikojen kärhämät olisi kokonaan vältetty, jos persujen tilalla olisivat demarit. Toki muita olisi tullut tilalle, mutta silti. Ainakaan ulkopolitiikka ei olisi rempallaan, kuten jo Kekkonen ohjeisti valitsemaan.
 
vierailija
Kauanko Kokoomus sietää persuja?

Kunnes kaikki EK:n vaatimat huononnukset ovat maalissa. On aika varmaa, että ainakin siihen saakka.

Toki hallituksen kaatoon ei tarvita kuin RKP:n kytkimennosto.
 
vierailija
Niillä parannetaan Suomen kilpailukykyä.
Suomi oli hyvässä nousussa Marinin kaudella. Mentiin Natoon, selätettiin korona mallikkaasti ja työllisyys saatiin uuteen ennätykseen.

Nyt tuo kaikki hyvä on mennyt, vain Nato-jäsenyys on toistaiseksi säilynyt. Ihmiset kuolevat hoitojonoihin ja työttömyys huitelee ennätyksissä.

VM ennustaa OrpoPurran hallituksen kasvattavan Suomen velkaa 60,2 mrd eurolla (151,8 mrd€ -> 212 mrd€) tällä hallituskaudella, eikä nyt ole edes viime kauden kriisejä???

Työllisyyskin on vuodessa laskenut noin 50 000 hengellä, Marinin kauden ennätystyöllisyyden jälkeen.

Talous kyntää nyt EU-maiden syvimmällä vaikka kaikkialla samat suhdanteet.

Työttömyys jo EU:n kolmanneksi korkein ja kasvaa toisiksi nopeiten.
 
vierailija
Orpo vaikuttaa kyllä aika merkityksettömältä pääministeriltä. Persuthan vie peliä ihan täysin. Mutta yhdessä asiassa Orpo on vahva. Siinä miten pidetään epätoivoisesti hallitusta kasassa ettei se vain kaatuisi kun persut suuttuu jostain ja lähtevät hallituksesta. Sitähän se Orpo pelkää, hallituksen kaatumista. Epäonnistumisen pelko ajaa Orpon toimimaan lepsusti. Pelkää sekä hänen oman että Kokoomuksen epäonnistumisen puolesta. Mutta sitä se teettää kun ps:n kanssa lähtee hallitukseen. Kaikki ruuti menee vääriin asioihin ja tulee huonoja päätöksiä.
 
vierailija
Millä mittarilla Orpo on parempi kuin Marin? Jos tarkastellaan tosiasioita? Edellisen hallituksen aikana oli isoja kriisejä, joista Suomi ja suomalaiset selvisivät suhteellisen vähällä. Nyt ei ole kriisejä. Silti työttömyys lisääntyy joka kuukausi eivätkä ihmiset kuluta, koska joko pelätään, että kohta ei ole rahaa tai rahaa ei oikeasti enää ole. Koulutus, ainut arvokas pääoma, jota Suomella on, romutetaan leikkauksilla. Valtio ottaa velkaa enemmän kuin ikinä. Monet kolmannen sektorin toimijat, jotka ovat kannatelleet mm. mielenterveyspalveluita, häviävät säästöjen takia. Siitä seuraa oikeasti suuret mittasuhteet saava kriisi. Yksityisten terveysfirmojen tukeen lapioidaan satoja miljoonia veroeuroja ilman mitään hyötyä, rahat karkaavat sijoittajien tileille. Edelliseen hallitukseen tyytyväisiä oli jatkuvasti yli 50 prosenttia kansasta. Nykyinen taitaa kohta alittaa jo 30 pros rajan.
 
vierailija
Ehkä hallitus kannattaisikin kaataa. Kokoomus ei siitä hirveästi kärsisi. Persuista ilmeisesti päästäisiin eroon hallituspuolueena. Kokoomuksen pääministeripaikka tosin saattaisi toki mennä.
Tosin poliittikka toki muuttuisi: kokoomus ei pystyisi enää ajamaan idiologia-vetoista politiikkaansa. Tämä puoli taitaa sittenkin estää hallituksen kaadon.
 
vierailija
Nyt meillä on täysin epäinhimillinen hallitus, köyhillä ja sairailla ei ole mitään arvoa. Orpo pihalla kaikesta. Purra suorastaan nauttii leikkauksista, ei kai muuten
olisi julkaissut saksikuviaan ja leikuulautoja. Oudot on on huvit ministerillä, lähinnä sadistiset.
 
vierailija
Hallituksen toimet takuulla hyväksyy ne, joiden taloutta nämä leikkaukset eivät paljon hetkauta, kun hyvät tulot, ehkäpä aviopuolisokin tukena. Toista on yksi elävillä, yksinhuoltajilla, opiskelijoilla, pienillä eläkkeillä elävillä yksinäisillä, sairailla, jotka jo nyt elävät köyhyysrajan alapuolella. Niin kyllä tätä ryhmää nämä kovat leikkaukset kurittaa, joka suunnalta ja etenkin vuoden 2025 alussa, kun lääkkeet kallistuu, omavastuu nousee, Arvonlisäverot nostaa joka suunnalla sähköjä jne.. vuokrat, asumiskustannukset, ruoka, jne.. Kyllä näillä ryhmillä on vitsit kaukana. Suomi jo jakautunut, hyvin toimeen tuleviin ja köyhiin! Silti köyhiä syyllistetää kaikesta.. Järkyttävää..
 
vierailija
Kauanko Kokoomus sietää persuja?

Kunnes kaikki EK:n vaatimat huononnukset ovat maalissa. On aika varmaa, että ainakin siihen saakka.

Toki hallituksen kaatoon ei tarvita kuin RKP:n kytkimennosto.
Hallitusohjelmahan tehtiin tarkoituksella sellaiseksi, että Kokoomuksen asiat hoidetaan ensin ja persujen sitten, jos ehditään. RKP osaa käyttää valtaansa ja on jo nyt saanut enemmän aikaan kuin persut (käytännössä kaikki hallitusohjelman maahanmuuttoon liittyvät kirjaukset ovat olosuhteet huomioonottaen voitto RKP:lle ja tappio persuille).
 

Yhteistyössä