Kokkailijat

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja kokki
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
mä yleensä paistan ja otan lihat ja teen viillokki soosin tai keiton

tai sitten koivet pataan,päälle kermaa,vettä,ananas renkaita+liemi,valkosipulin kynsiä,sipuli lohkoja ja syyään riisin kera :p
 
lähtisin siitä, että huuhtelisin sen marinadin pois. Sitten voisi laittaa ne kahteen osaan niin, että tulee nuija ja reisi. Sitten tekee jonkun mössön. Vaikka valkosipulia, oliiviöljyä ja yrttejä, chiliä, suolaa ja pippuria -niistä tahna, jonka laittaa nahan alle ja pintaan. Antaa puolisen tuntia sitten marinoitua. Sen jälkeen ruskistaa pannulla öljyssä ja paistaa uunissa kypsäksi. :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Noh:
lähtisin siitä, että huuhtelisin sen marinadin pois. Sitten voisi laittaa ne kahteen osaan niin, että tulee nuija ja reisi. Sitten tekee jonkun mössön. Vaikka valkosipulia, oliiviöljyä ja yrttejä, chiliä, suolaa ja pippuria -niistä tahna, jonka laittaa nahan alle ja pintaan. Antaa puolisen tuntia sitten marinoitua. Sen jälkeen ruskistaa pannulla öljyssä ja paistaa uunissa kypsäksi. :)

Siinähän tulis oikein mukava makujen sekasoppa, kun valmismarinadi on jo maustanut sen lihan, ja on maustanutkin vähän kauemmin kuin sen puolisen tuntia. :D Ei se maku ihan huuhtelemalla lähde.
 

Yhteistyössä