Kokkailijat

  • Viestiketjun aloittaja kokki
  • Ensimmäinen viesti
Noh
lähtisin siitä, että huuhtelisin sen marinadin pois. Sitten voisi laittaa ne kahteen osaan niin, että tulee nuija ja reisi. Sitten tekee jonkun mössön. Vaikka valkosipulia, oliiviöljyä ja yrttejä, chiliä, suolaa ja pippuria -niistä tahna, jonka laittaa nahan alle ja pintaan. Antaa puolisen tuntia sitten marinoitua. Sen jälkeen ruskistaa pannulla öljyssä ja paistaa uunissa kypsäksi. :)
 
nohnoh
Alkuperäinen kirjoittaja Noh:
lähtisin siitä, että huuhtelisin sen marinadin pois. Sitten voisi laittaa ne kahteen osaan niin, että tulee nuija ja reisi. Sitten tekee jonkun mössön. Vaikka valkosipulia, oliiviöljyä ja yrttejä, chiliä, suolaa ja pippuria -niistä tahna, jonka laittaa nahan alle ja pintaan. Antaa puolisen tuntia sitten marinoitua. Sen jälkeen ruskistaa pannulla öljyssä ja paistaa uunissa kypsäksi. :)
Siinähän tulis oikein mukava makujen sekasoppa, kun valmismarinadi on jo maustanut sen lihan, ja on maustanutkin vähän kauemmin kuin sen puolisen tuntia. :D Ei se maku ihan huuhtelemalla lähde.
 

Yhteistyössä