Kokkailijat!?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja help
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
H

help

Vieras
Miten tehdään alusta asti itse sellainen hapanimeläkestike, kirkas sellainen? mitä kaupoissa myydään purkeissa. eihän siihen voi mitään jauhoja tai kermoja laittaa, muuten ei ole sellainen kirkas, vähän niinku kiisselimäinen? millä tuollainen kastike maustetaan hapanimeläksi?

kaupan soosseista kun maistuu jotenkin se teollisuus aina läpi, muutenkin kokataan kaikki itse. tekisi mieli tehdä jotain kiinalaistyylistä kanaa.
 
Sokeria, soijaa, sipulia ja mitäs muuta...

No, tuossa ainakin jonkinmoinen resepti:
http://www.kotiliesi.fi/ruokaohjeet/hapanimelakastike

Ite heittäisin ehkä vaikka ananasta vielä sekaan.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Sokeria, soijaa, sipulia ja mitäs muuta...

No, tuossa ainakin jonkinmoinen resepti:
http://www.kotiliesi.fi/ruokaohjeet/hapanimelakastike

Ite heittäisin ehkä vaikka ananasta vielä sekaan.

kiitos! oletko kokeillut?
 

Yhteistyössä