kokemuksia

olen nyt kuukauden verran syönyt terolutteja ja clomeja.
Kierron 1-5 päivinä clomeja ja kierron 15-24 terolutteja..
Nyt menossa kierron 20päivä ja menkat jatkuu edelleen..
Ei varmaankaan ihan normaalia?? Onko kokemuksia??
 
Moi!

En tiedä onko samasta asiasta kysymys, mutta mulla alko viime marraskuussa kuukautiset ja tilasin lääkäri ajan koska kierto oli ollut tdella epäsäännöllinen jo 9 kuukautta (pillereiden lopettamisesta lähtien) KP 18 oli lääkäriaika ja silloin vuosin edelleen. lääkäri määräsi verikokeisiin ja kirjoitti terolut reseptin valmiiksi, joita piti tulosten saamisen jälkeen alkaa syömään, mikäli niissä ei erityisempää. No verikokeet otettiin (en edes varmaksi tiedä mitä kaikkia kun en kysymykseeni saanut kuin yleispätevän vastauksen:"tutkitaan hormonipitoisuuksia") Raskaustesti tehtiin myös, negaa. Tulosten kuulemisen jälkeen sain luvan alkaa syömään terolutia. Kuurin aikana vuoto vain yltyi ja oli lopulta niin runsasta että puolen tunnin välein piti vaihtaa yöside.. menin päivystykseen josta sain lähetteen oikealle gynelle ja kehoituksen jatkaa terojen syömistä.. No, tämä oikea gyne sitten katsottuaan verikokeiden tuloksia sanoi että niiden perusteella ei ollut mitään syytä määrätä Terolutia. "Pitkä vuotaminen johtui kaiketi matalasta estradiolista" lukee hoitokertomuksessa. Sain cyclabil pillerit 3kk ajaksi ja sen jälkeen aloitan clomit.
Tällä viikolla kävin taas tk:n neuvolassa, eikä lääkäri tiennyt että clomien aikana olisi hyvä käydä seurantaultrassa ja myönsi onneksi suoraan ettei osaa sitä tehdä. Kirjoitti suosilla maksusitoumuksen oikean gynen hoitoon.
Nyt kuukautiset on olleet säännölliset ja muutenkin normaalit ja ensi kuussa aloitan clomit. saas nähdä pysyykö kierto normaalina ilman clomeja, toivottavasti!
 

Yhteistyössä