Kokemuksia Skidi Nordic Combi -yhdistelmävaunuista?

Hei,
Yritin etsiä kommentteja/keskusteluja otsikon aiheesta, mutta ei sattunut silmään. Myöskään googlettamalla ei oikein taho löytyä mitään käyttökokemuksia.
Mikäli olet käyttänyt tai käytät ko. yhdistelmävaunuja, niin luen mielelläni kommentteja, plussia ja miinuksia, ihan mitä vain. Suunnittelemme vaunujen ostoa, ja tuo merkki ja malli on nyt harkinnassa. Budjetillemme sopivat ja asumme pohjois-Suomessa, joten lumessa varmsti tullaan vaunuja työntämään. Vauva tulossa toukokuun lopussa, hakusessa on vaunut, joita voisi käyttää mahd. kauan ja sopivat asfaltille, sorateille sekä tosiaan kulkis lumessa. Ensimmäiset vaunut hankinnassa, joten kaikenlaisia vinkkejä ja ideoita, kommentteja kokemuksista otetaan mieluusti vastaan. Onko tuo Skidi niin uusi tuote, että siksi ei taho löytyä mitään käyttäjien kokemuksia, vai mikähän on? Jos osaatte suositella toisen merkin vastaavaa mallia käyttötarpeisiimme, niin kaikki ehdotukset sallitaan. :)
Tästä linkistä lisätietoja:
Skidi Nordic Combi , vihreä - Lauran Lastentarvike
 
Minä taas kaipailisin kommentteja Skidi Polar- yhdistelmävaunuista :D Olisivat budjetille sopivat ja renkaat näyttäisivät siltä, että niiden kanssa selviäisi näissä suomalaisissa olosuhteissa :D Mutta ei vaan tunnu kellään sellaisia olevan, tai ainakaan kellään ei sitten ole niistä mitään sanottavaa :D
 
Meiltä löytyy nuo Skidi Polar- yhdistelmät :)

Itse tykkään kovasti vaunuista, ovat jämäkät mutta kevyet työntää ja kulkevat melko kevyesti myös esim. loskassa. Pehmeä kantokoppa on kiva, kun saa sen nostettua pois vaunuista helposti ja vaikka sisälle.

Miinusta vaunuissa on jonkin verran, esim. meillä vaunut nitisee jonkin verran jo nyt ja toinen on tuo kantokopan kapea malli.
Toppapuvussa 3kk ikäinen vauva mahtuu juuri ja juuri leveyssuunnassa koppaan,
pituussuunnassa taas tilaa olisi vaikka kuinka.

Ehdottomasti ovat silti mielestäni hinta-laatu-suhteeltaan oikein loistavat :)
 

Yhteistyössä