kokemuksia sandoz fluconazolista?

Onko kellään kokemusta uudesta suun kautta nautittavasta hiivasienilääkkeestä, sandoz fluconazolista? Kuulostaisi helpolta hoitokeinolta, mutta mietityttää onko tuotteessa kenties jotain haittavaikutuksia?
 
Viimeksi muokattu:
"vieras"
Lyhyesti:
Valmiste aiheuttaa suhteellisen harvoin haittavaikutuksia. Joskus ilmaantuu päänsärkyä, ihottumaa tai erilaisia vatsaoireita. Monien muiden samanaikaisesti käytettyjen lääkkeiden vaikutukset voivat muuttua, minkä vuoksi lääkärin on oltava tietoinen kaikista muista potilaan käyttämistä lääkkeistä flukonatsolia määrätessään. Pitkään kestävän hoidon aikana tarkkaillaan maksa-arvoja, koska ne voivat joskus kohota.
 
no joo
Ei oo tullut mulle ainakaan mitään haittavaikutuksia. Onhan tuo ol-ut jo vuosia markkinoilla, tosin vain reseptillä. Nyt saa ilman reseptiä, mutta hinta on kymemnkertainen.
 
Tuli sellainen kysymys mieleen että tiedättekö voiko noita suunkautta otettavia hiivalääkkeitä käyttää myös miehet? Emätinpuikkoja ei nyt sattuneesta syystä voi käyttää mutta käsittääkseni hiivaan tarkoitettuja voiteita voi?
 
farmaseutti
Mies voi käyttää yhtä lailla flukonatsolia suun kautta. Hiivavoiteita myös jos tarve. Voitelua pitää jatkaa 2-3vkoa.
Eli kyllä tuolla tabletilla pääsee mies helpommalla jos se vain käy muuten.
 

Yhteistyössä