Kokemuksia parinvaihdosta/parinvaihtolinkeistä?

Ollaan oltu näissä bileissä ja itseasiassa saimme ensikokemukset kimpasta juuri tässä tapahtumassa. Googlatkaa niin löydätte mistä saatte lisää tietoa.


Seuraa hotelliin!

Meitä kokoontuu useampi kymmenen paria ja sinkkua bilettämään Jyväskylään marras/joulukuun vaihteessa.

Olemme pääosin toisillemme tuntemattomia ihmisiä, mutta hengaamme samassa ravintolassa ja tunnistamme toisemme tietystä yhteisestä merkistä. Jutun juurta on helppo saada aikaan kun kaikilla on sama pilke silmäkulmassa.

Ikägenre osallistujissa on 20-60 vuoden välillä ja mukana on sekä hetero, että bi-suuntautuneita ihmisiä.

Jotkut tulevat mukaan jo neljättä kertaa ja osa haluaa päästä jo alkuilllasta "tositoimiin". Osa on mukana ekaa kertaa ja monelle nämä Jasun bileet ovat olleet ensiaskel tutustua kolmansiin pyöriin tai pareihin.

Mihin genreen sinä kuulut? Ilmoittaudu alustavasti mukaan niin saat lisätietoa.

En kerää tästä mitään maksuja, ja jokainen vastaa kustannuksistaan sekä käytöksestään itse.
 
Seksitreffit - https://victoriamilan.fi Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi. Täysjäsenyys ei ole ehkä ihan markkinoiden edullisin, mutta seuranhaussa laadusta kannattaa maksaa.
Mieheni kaverit ovat olleet mukanamme. Ei toki kaikki vain 2 miestä. He poikkeavat melko usein varsinkin viikonloppuisin.
Ystävyys on vain lujittunut kimpan myötä.
Viikonloppuisin kun tapaamme kavereitamme ja otamme ehkä alkoa niin nämä kaverit jäävät meille yöksi selviämään ja pitämään hauskaakanssamme.
Luulen että tämä salaisuus on turvassa ettei tieto ole levinnyt.
 

Yhteistyössä