Kokemuksia mustista vaunuista?

Onko teillä kokemuksia mustista vaunuista, keräävätkö ne oikeasti kuinka paljon lämpöä? Esikko syntyy heinäkuun lopussa, joten ainakin elokuun helteet olisi varmasti akuuttia vaunujen käyttöaikaa.
 
Meillä oli mustat yhdistelmät, vauva syntyi viime elokuussa. En kyllä huomannut että olisivat keränneet sen enempää lämpöä, heti lähdettiin vauvan kanssa kyllä liikkeelle.. aika vähissä vaatteissa tosin sitä vastasyntynyttäkin oli helteellä pidettävä.
 
Ei se normaalikäytössä mitään sen kummempia lämpöjä keräile. Eihän minkään värisissä vaunuissa saa lasta pitää paahteessa ja auringossa pitkään. Meillä oli esikolla mustat Emmaljungat eikä ollut mitään ongelmia.
 
Kiitos paljon kommenteista. Ei tietenkään saa pitää paahteessa jne, mutta ihan juuri peruskävelylenkeillä jne aurinko luonnollisesti osuu vaunuihin. Jossain artikkelissa vaan peloteltiin tälläkin asialla, milläpä meitä äitejä ei yritettäisi hämmentää. :) Meillä harkinnassa mustat Brio Happyt, täytynee uskaltaa pistää tilaus vetämään.
 
Meillä on Briot, liekkö just nuo happyt...
Mustat on joo, mut ei tuo kauheen kuumalta siellä sisällä tuntunu, mitä nyt parina päivänä ollaan päästy auringon paisteeseen ulkoilemaan, ja onhan siinä se tuuletusaukko, ei kylläkää varmaa kannata iiihan pienellä auki sitä pittää =)
 

Yhteistyössä