Kokemuksia fillarin peräkärryistä?

Kertokaapas kokemuksia polkupyörän peräkärryistä eli siis sellaisista joissa kuskataan lapsia.

Paikkaa mistä hankittu, hinta? Hyvää /huonoa.
 
Oulusta/Laihiaisen pyöräkorjaamo/n. 220€
hinta/laatu oli kohdillaan,lapset tykkäs olla kovasti kyydissä ja iha ok kevyt vetää,myytiin pois ku ajattelin että että viimesilläni en enää jaksa vetää sitä ja seuraavana kesänä lapset osaa jo polkee omilla pyörillään :)
suosittelen!!
 
"plop"
Meillä kanssa harkinnassa :D

Jos olis varaa laittaa kunnolla rahaa ostasin tämän Nordiccabin http://www.nordiccab.fi/Menu/Etusivulle
Kehuttu paljon, kestävä kovassa käytössä. Painoraja lastille 50kg, kova pohja. Tuota voisi myöhemin käyttää tavarankuljettamiseen. Ja noi lisävarusteet :p

Scroozer on kans kehuttu (toivottavasti kirjoitin oikein). Hyvä hinta laatu suhde. Suomessa vain on tuon vaunun hinta noussut vuoden aikana tosi paljon, joten melkein Saksasta kannattaa tilata.
 
"vieras"
Suosittelen vähintään spektran kärryä ostamaan. Nämä jotka ovat ostaneet bilteman halvan kärryn sanovat että on raskas vetää ja pienet renkaat ja lyhyt vetoaisa. Meillä spektra on pelannut tosi hyvin. Sai kärkkäiseltä 199 pari vuotta sitten, on kahden istuttava.
 
"plop"
[QUOTE="liinu";23326983]Kuinka nuoren lapsen tuollaiseen uskaltaa laittaa kyytiin? Esikoinen tulossa ja pyörillä liikumme todella paljon paikasta toiseen, joten voisi olla näppärä?[/QUOTE]

Istumaan voi laittaa sitten kun lapsi istuu muutenkin ja voisi laittaa pyöränistuimeenkin.
Joihinkin kärryihin on saatavana lisävarusteena vauvaosa, joissain vaunuissa on mahdollisuus hommata lisäosa jolla saa kaukalon kiinni. Moni kuljettaa kaukalossa, sitoo sen kiinni vain.
Kannattaa googlettaa aiheesta. Löytyy paljon hyviä keskusteluja.
 
Alkuperäinen kirjoittaja mielessä;23328998:
mutta jos joku varastaa, kun parkkeeraat sen johkin ?
Eipä ole ainakaan meidän kärryä varastettu vielä, vaikka se on ollut käytössä seitsemän vuotta :)

Pikalukitus siinä kyllä on, että voisihan sen joku halutessaan helposti irrottaa.
 
vv
Pyörän peräkärryn voi myös lukita, ihan kuin polkupyöränkin. Ja ainakin Trekin malleihin saa kaukaloita vauvalle ja myös auton turvakaukalon napakasti vyötettyä, vaikkei virallisesti hyväksytty menetelmä olekaan.
 
[QUOTE="vieras";23326973]Suosittelen vähintään spektran kärryä ostamaan. Nämä jotka ovat ostaneet bilteman halvan kärryn sanovat että on raskas vetää ja pienet renkaat ja lyhyt vetoaisa. Meillä spektra on pelannut tosi hyvin. Sai kärkkäiseltä 199 pari vuotta sitten, on kahden istuttava.[/QUOTE]

Spectra ja Biltema ovat ihan samoja kärryjä.
 
"vieras"
Bilteman kärry on hyvä peruskärry. Kulkee ihan nätisti, on turvallinen ja toimiva peli. Hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan. Spectra on pikkusen viimeistellympi versio Bilteman kärrystä. Ne on kuitenkin sama kärry. Spectrassa sileämpi rengaskuvio joka vaikuttaa toki rullaavuuteen.

Meillä Biltema on kuitenkin ollut tosi hyvä ostos ja suosittelemisen arvoinen. Riittää todella hyvin perusajoon.
 
"Jenis"
Meillä on toi Bilteman peruskärry, ja oon ollu tyytyväinen. Maksoi reilun satkun. Vauvan saa siihen turvakaukalossa (on erillinen vyö, jolla kaukalon saa kiinni) ja 2 isommalle lapselle on sitte omat vyöt. On isot renkaat, eikä oo raskas vetää, enkä oo havainnu aisankaan olevan liian lyhyt :D Ihan loistava keksintö, koko viime kesä fillaroitiin menemään.
 

Yhteistyössä