Kokemuksia Budapestistä!

  • Viestiketjun aloittaja matkalle
  • Ensimmäinen viesti
Ollaan käyty, ja tykättiin! Jos olette menossa lähempänä kesää, niin suosittelen opastettua laivakiertuetta Tonavalla. Siellä on jokaiselle kuulokkeet joiden kautta tulee opastettu kiertue, ja muistaakseni valittavissa kielissä oli myös suomenkieli.

Sitävastoin sitten kylpyläkäynti olikin pettymys, yksi suosituimmista paikallisista kylpylöistä lähellä Tonavan rantaa. "Sauna" oli yksi kaakeloitu huone jonka ympärillä tuoleja, ja yhdellä seinällä sähköpatteri :) Uima-allas osasto muistutti meikäläisten uimahallia, ja mainostetut halvat hieronnat höpönlöpöä. Järkyttävän alkeellinen lavetti jolla maatessani "hieroja" nakkas vettä selkään ja läiski kroppaa niinkun sikaa olisi läpsinyt. Ei voinut mitenkään päin puhua hieronnasta :D . Ok, kokemus sinänsä sekin, mutta toiste en menisi ainakaan siihen kylpylään.

Tällaiset minulla jäänyt muistoihin päälimmäisiksi. Kauniita vanhoja rakennuksia, ja suuren suuri kaupunki!
 
"Antti"
...2 kertaa. Mahtava paikka! :) Sopii niin kulttuuriharrastajalle, kuin bilettäjällein... Halpa hinta-taso turistikohteiden ulkopuolella ja ihmiset ystävällisiä. Myös turvallinen paikka kunhan osaa käyttää normaalia maalaisjärkeä, kyllä kaikkialla maailmassa roistot ja huijarit iskevät silmänsä varakkaaseen/(humalaiseen) länsimaalaiseen. :) Taksia valitessa kannattaa tarkistaa firma ettei joudu pulittamaan kiskurihintaa. Taksoissa on huimia eroja! Paikalliset kyllä tietävät mitä kannattaa käyttää ja esim. rautatieasemalla on hyvä turisti-info
 

Yhteistyössä