Kokemuksia ABC-Desing yhdistelmistä?

  • Viestiketjun aloittaja Elinahuh
  • Ensimmäinen viesti
Poju03 harmaana
ABC Pramy lux:it oli meillä hetken , mutta poju oli niin isokokoinen että ei ollut meidän menopelit :(Eikä menneet kyllä kovinkaan pieneen tilaa kun autoon soviteltiin.

Muuten olivat kyllä ihan ok! Mukavan jämäkät ja kulkivat mukavasti, mutta tosiaan ratasosa oli aikas pientä mitoitusta.ja pehmeä kantokoppa oli aikas pieni vaikka kovikkeet pois saikin oli koko vainu niin täynnä jotenkin, että oli vaikea pojua saada sekaan mahtumaan.

toivottavasti jotain apua tästä oli :)

 
Meillä on käytössä abc-designit ja olen kyllä kovasti tykännyt. meilläkin on ison kokoinen poitsu ja se kantopussukka meni kyllä nopeesti pieneks mutta sit siirryttiin äp makuupussiin ja hyvin on menny ja mahtuu auton kyytiin hyvin.
 
mullakin noi samat vaunut..muuten ihan tyytyväinen mut..miten saat kassin tonne tavarakoriin vaunuihin...menee vaan etupuolelta ja tunkemalla....
meillä on noi vaalean siniset/mokkajäljitelmää
ei tullu mukaan kunnon käyttöohjeita :'(
saiskohan tota ns.pohjakorkeutta nostettua ylemmäs??
sit kassi menee alas kun ne on rattaina..mut nyt ei onnistu..mut toi neiti on vielä ihan peeni =)
kiitos etukäteen
 
Vaihtoehtona meillä Haberkorn Comfort XL vaunut, jotka on samaa hintaluokkaa ja samoilla perusominaisuuksilla.

Tavarakori on todella iso ja syvä ja sinne saa tavaraa vaikka ratasosa on makuuasenossa. Kantopussi 06 mallissa on kokonaan tuettu eikä sellainen säkki. Hoitokorkeuskin on paljon korkeammalla kuin ABC:ssä ti Carenassa ja Emmassa.

Edullisemmista malleista se oli selvästi meidän ykkönen.
 
Carenat
Kävin vertailemassa liikkeessä ABC ja Carena ja Carenat voitti! Olivat paljon kevyemmät työntää ja väritkin minusta nätimmät. Hinta oli suunnilleen sama, 240 e.
 
Meillä oli alkuun ABCt, oli ihan ok niin halvoiksi, mutta vaunun kääntöaisa alkoi jumittaa ja meilläkin iso poika (3kk 7,5kg ja 68cm) että ei mahtunut pitkäänkään kantokassiin. Vaihdettiin sitten Brioihin jotka on aivan eri luokkaa... Ei voi puhuakaan samana päivänä, kulkevat kevyesti kuin unelma, kuomu ei naksu, jämäkämmän tuntuiset jne. Mutta siis tosiaan ihan ok hintaisikseen.
 

Yhteistyössä