Kokeilinpa sitten coca colaa lihapullataikinaan

  • Viestiketjun aloittaja ane
  • Ensimmäinen viesti
ane
kun täälläkin siitä muistaakseni on ollut puhetta.

Ei olisi kannattanut.

No, ei lihapullista nyt cokiksen makua juuri huomannut, mutta jos vähän tuli sivumakua niin sekin oli paha :/

Kokin vikaa, niin kaikkea pitää kuitenkin kokeilla, kunhan ei kokeile toiste!
 
Alkuperäinen kirjoittaja Candide:
Possua sillä kuulema voi marinoida, en ole koittanut. Kahvilla lammasta kylläkin, mutten muista onnistuiko se.
Nimenomaan porsaan marinointiin sopii loistavasti. Kun porsaanpaistin hauduttaa hitaasti colassa ja sen jälkeen vielä glaseeraa niin se maistuu aivan taivaalliselle. :p

 
Alkuperäinen kirjoittaja Piccadilly Lilly:
Alkuperäinen kirjoittaja Candide:
Possua sillä kuulema voi marinoida, en ole koittanut. Kahvilla lammasta kylläkin, mutten muista onnistuiko se.
Nimenomaan porsaan marinointiin sopii loistavasti. Kun porsaanpaistin hauduttaa hitaasti colassa ja sen jälkeen vielä glaseeraa niin se maistuu aivan taivaalliselle. :p
Ootko lukenut Nigellaa?:D
 
ane
Alkuperäinen kirjoittaja Piccadilly Lilly:
Alkuperäinen kirjoittaja Candide:
Possua sillä kuulema voi marinoida, en ole koittanut. Kahvilla lammasta kylläkin, mutten muista onnistuiko se.
Nimenomaan porsaan marinointiin sopii loistavasti. Kun porsaanpaistin hauduttaa hitaasti colassa ja sen jälkeen vielä glaseeraa niin se maistuu aivan taivaalliselle. :p

väri oli kiva ja rapsakkuus, mutta mielestäni maku ei. Noh, enpä taida silti kokeilla porsaanpaistiinkaan cokista. En ainakaan enne kuin unohdan tämän makuelämyksen
 
Åde
Mitenkä paljon sä oot sitä laittanut ja mihin määrään? Mä laitan "lorauksen" isoon taikinaan ja ei tuu sivumakua ollenkaan. Parempia niistä kuitenkin tulee kuin ilman :)
 
ane
Alkuperäinen kirjoittaja Candide:
Alkuperäinen kirjoittaja Piccadilly Lilly:
Alkuperäinen kirjoittaja Candide:
Possua sillä kuulema voi marinoida, en ole koittanut. Kahvilla lammasta kylläkin, mutten muista onnistuiko se.
Nimenomaan porsaan marinointiin sopii loistavasti. Kun porsaanpaistin hauduttaa hitaasti colassa ja sen jälkeen vielä glaseeraa niin se maistuu aivan taivaalliselle. :p
Ootko lukenut Nigellaa?:D
Nigellaa minäkin syytän! telkkarista opin tuon cokisen
 
ane
Alkuperäinen kirjoittaja Åde:
Mitenkä paljon sä oot sitä laittanut ja mihin määrään? Mä laitan "lorauksen" isoon taikinaan ja ei tuu sivumakua ollenkaan. Parempia niistä kuitenkin tulee kuin ilman :)[/quot

Loraus. Pikkupullosta. Jäljelle jäi yli puolet, eli ehkä reilu desi, korkeintaan puoltoista meni?

Mikä niissä sun mielestä on parempaa? Maussa siis? Ja oli tosiaan kunnon cokista, ei light versiota
 

Yhteistyössä