KOK + RKP haluavat nostaa ALV veroa - PS vastustaa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Verokertymät viime vuodelta


alvit 25 miljardia
Tulo- ja pääomaverojen 43 miljardia
 
vierailija
vierailija
Niin, joko on päästy sopuun yhteisöverokannan nostosta ja miten nuo listaamattomien osinkotulojen verotus, joko ne on päätetty laittaa verolle samalla tapaa kuin esim. tuloverotus Suomessa on? Tässä olisi pari hyvää keinoa rahoitustarpeen korjaamiseksi! Kukaan ei varmaan edes vastusta näitä verotuksen virheiden korjaamista, koska se on vain oikeudenmukaista kaikille.
 
vierailija
ei näin. nyt on käsittämätöntä toimintaa. nimenmuutos,puhdasta pelleilyä moinen sanoilla puljaaminen. mutta nyt tuo että alv:n nostolla ruvetaan kikkailemaan, että saadaan bensan hintaa vähän pienemmälle. aika härskiä meininkiä kyllä. ja samalla paljastuu tämä perussuomalaisten todellinen puoli.
 
vierailija
Ei tässä maassa enää keskituloinen duunari pärjää. Kaikki on kallistunut niin paljon, että rahat menee eikä säästöön saa enää mitään. Ennen pystyin itse laittamaan osan palkasta säästöön, nyt ei enää. Säästötkin on jo syöty. Ei tässä ole enää mitään järkeä työtätekevän kansanosan kannalta. Palkat jäävät kokoajan jälkeen hintojen nousun ja verotuksen vauhdista.
 
vierailija
Nykyinen näytelmä vain jatkuu ja puututaan näpertelyn muodossa milloin mihinkin,mutta aidot rakenteelliset muutokset ovat täysin poissuljettu ajatus Eniten harmia aiheutetaan pienituloisille,kun muuhun ei kyetä ja ollaan jatkuvasti työntekijöiden kimpussa kuten ansiosidonnaisen osalta
 
vierailija
Politikkojen pitäisi ajaa Suomen ja suomalaisten etuja, mutta ajavat omia ja kavereitten intressejä, nostavat veroja, ottavat velkaa, mutta terveyden huolto, vanhuspalvelut, koulutukset, tiestö, yhteiskunta menee kokoajan alaspäin, tosin he pärjäävät kenen oikeistoedustaja on ajamassa hänen asioita veronmaksajan piikkiin.
 
vierailija
Toivottavsti tunnustelut loppuvat pian ennen kuin saavat oikeasti Suomen pahaan jamaan

Ei Suomi näin ainakaan pelastu. Huonompaan vaan ollaan vuosi vuodelta menossa. Palkat ei nouse merkittävästi ja kaikki kallistuu jatkuvasti. Kaikkia tukia ollaan vaan leikkaamassa ja uusia veroja keksitään koko ajan. Aivan mahdoton yhtälö.
 
vierailija
Euroalueen kalleimman ruuan hintaa jota tuetaan EU:n ylivoimaisesti eniten. Jokaista maatalouden tuottamaa euroa tuetaan 2 eurolla, missään muussa EU-maassa tuki ei ylitä 100%, ja Suomessa tuko 200% ja silti Suomessa ruoka euroalueen kalleinta, eli tuemme sitä toistamiseen vielä hinnassa.

Vaatii vielä lisää maataloustukia, vaikka Suomi tukee maatalouttaan ylivoimaisesti EU:n ja Euroopan eniten jo nyt, jokaista maatalouden tuottamaa euroa lähes kahdella eurolla. Keskimäärin EU-maiden maataloustuki on 6 kertaa alempaa, eikä millään muulla EU-maalla tukeminen ylitä maatalouden tuotosta. Ja Suomessa ruuan hinta silti lähes EU:n kalleinta, eli tuemme toistamiseen maataloutta jättihinnoilla. Inflaation takia ruuan hinta noussut jo YLI 15% vuoden takaisesta. Maatalouden tukemisen sijaan maassa pitäisi tukea kuluttajia tältä ryöstöltä. Kepu esti myös sähkön hintakaton ja antoi lapsilisäkorotuksen myös rikkaille esim. Annika Saarikin perheelle. Viddu mitä porukkaa. Kepu pettää aina ja aikoo kai hajottaa hallituksen, että pääsee nuolemaan Orpoa. Mitä sakkia!

Suomi tukee maataloutta eniten Euroopassa
"Eurostat julkaisi tänään uusimmat tilastot maataloustuista Euroopassa, ja Suomen maataloustuet olivat jälleen kerran ylivoimaisesti Euroopan korkeimmat suhteessa sektorin tuottamaan arvonlisään. Jokaista maatalouden tuottamaa euroa kohden maksettiin tukia lähes kaksi euroa."

Maataloustuet osuutena maatalouden tuottamasta arvonlisästä - Eurostat

"Suomen maataloustuet tolkuttoman korkeat!

Maataloustuet ovat Suomessa ylivoimaisesti Euroopan korkeimmat. Ne ovat noin 190% maatalouden tuottamasta arvonlisästä kun EU:ssa keskiarvo on noin 30%. Missään muussa maassa ei ylitetä 100% rajaa!
Se enää puuttuisi että kepu olisi tässä oikeiston tuhohallitusneuvottelussa mukana.
 
vierailija
Palkkoja ollaan leikkaamassa ja verotusta kiristämässä. Tästähän Kokoomus ja Perussuomalaiset ovat 4 vuotta haukkuneet Marinin hallitusta vaikka verotusta ei ole kiristetty ja palkkoja on nostettu. Nyt leikataan palkoista lisät joka on noin 20 prosenttia palkasta mikäli lisiä on ja reilusti veroja kiristetään.
 
vierailija
Mistään asiasta eivät ekonomistit ole niin liikuttavan yksimielisiä kuin yritystukien haitallisuudesta taloudelle ja elinkeinoelämälle. Niiden arvo vuosittain alennettuine verokantoineen on arvioitu olevan 8 miljardia. Mutta pataporvarikorppi ei pataporvarikorpin nokkaa noki ♠
 
vierailija
Persujen pitää nyt ottaa ryhtiä tässä bensan hinnassa. Kyllä kokoomus taipuu, kun senkin on pakko saada persut hallitukseen. Demari ei suostu puoliinkaan Kokoomuksen toopeiluista, niin nyt vaan tiukkana kansan ostovoiman puolesta...jos siis löytyy sitä mynää.
 
vierailija
Pian on saatu torjuttua kaikki persujen työtätekevien ja muiden etua ajavat ehdotukset. Takki käännetään ja näin osa kansaa saa olla tyytyäinen. Kokoomuksen ja rkp toiveet toteutuu.
 
vierailija
Toistaiseksi kokoomus on esittänyt liittoon kuuluvien työn verotuksen rajua kiristystä ehdottamalla AY-maksujen verovähennysoikeuden poistoa. Vai onko taas Holkerimainen veronkevennys kyseessä, että lähetetään oikein kirjeet kotiin asiasta ja Hannu Karpo tekee ohjelmaa veronkevennysten vaikutuksesta kansan arkeen?
 

Yhteistyössä