Olisiko ollut tämä ohje?
Enkelten kakku
Pohja:
2pkt kaurakeksejä
140g voita
Täyte:
4-5 liivatelehteä
1rkl sitruuna- tai limettimehua
200g maustamatonta tuorejuustoa
1,5dl sakeaa kinuskikastiketta
1rkl vaniljasokeria
2,5dl creme vispiä
3dl punaisia marjoja (puolukka, karpalo, vadelma, herukka)
Koristeluun:
0,5dl sakeaa kinuskikastiketta
n.2dl marjoja
1.Vuoraa haluamasi mallinen kakkuvuoka, n.2l, tuorekelmulla
2.Murenna kaurakeksit. Lisää voisula.
3.Painele muruseos kakkuvuoan pohjalle ja reunoille.
4.Liota liivatelehtiä 5-10 minuuttia runsaassa kylmässä vedessä.
5.Sekoita kinuskikastike tuorejuuston joukkoon. Mausta vaniljalla.
6.Vaahdota creme vispi.
7.Liota puristetut liivatteet kuumennettuun sitruunamehuun. Lisää liivateseos ja vispivaahto tuorejuuston joukkoon. Lisää lopuksi marjat.
8.Kaada seos vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.
9.Kumoa kakku tarjoiluvadille ja poista kelmu. Koristele.