Koiraperheet! Millä selviätte karvapalloista???

  • Viestiketjun aloittaja "Hulluus"
  • Ensimmäinen viesti
Kaulin
No meillä on "vain" kissoja, mutta karvan määrä on silti älytöntä.

Imuroin paremmin pari kertaa viikossa, ja muutoin vetelen karvapallon rikkaimurin kitaan. Meillä ErgoRapido, olikohan Electroluxin rikkaimuri.
 
Harjaa se koira päivittäin esim. harjakintaalla ja laita irtoavat karvat roskiin samantien. Harjaamisen jälkeen voit silitellä koiraa jollain vanhalla tennissukalla tms. johon loput karvat sitten tarttuu. Karvaa irtoaa huomattavasti vähemmän päivän mittaan.
 
ergorapido :)!!
Meillä ergorapido... se on miun pelastus!!... sillä saa just kätevästi alakerran imuroitua joka päivä isoimmista karvoista. Meillä yläkerrassa iso imuri ja sitä ei tosiaan jaksa sieltä raahata päivittäin.
 
EI NIISTÄ KARVAPALLOISTA SELVIÄKÄÄN :headwall:

Pakko se on kerran päivässä imuroida, kun myös meillä konttaa palleroiden seassa pikkujunnu... Just tultiin koko kööri sisälle ja kirosin kuinka on "ihanaa" asua hiekkatien varressa, joka juuri on lanattu :kieh:
 
  • Tykkää
Reactions: mie88
Imuroin noin jokatoinen päivä, siellähän menevät kilpaa, karvapallot ja vauvat.. :D

En jaksa ressata sitä asiaa, mä laitan imurin takas kaappiin niin jostain pölähtää taas karvapallo joten olkoot...Joo mulla on mikrokuitumoppi yms. jotka on heti tukossa kun ne lattiaa lyö joten antaa olla.. :)
 
  • Tykkää
Reactions: tilililulei
"vieras"
Voi kun olisi vain karvapalloja, mutta kun koirasta sataa lyhyttä karvaa tasaisesti ympäriinsä ja tarttuu terävänä kaikkiin vaatteisiin yms. Karvat menevät joskus jalkapohjistakin läpi.
 
Tosiaan helpommalla pääsee, jos harjaa koiraa mahdollisimman usein ja huolellisesti. Ainakin 1-2 kertaa viikossa. Näin mä teen, mutta silti karvoja tietysti pyörii joka nurkassa ja varsinkin matot ovat ihan karvapeitteessä!

Meillä imuroidaan 1-2 krt viikossa.
 
Meillä kaksi 30 kg kokoista koiraa ja toinen vieläpä turkkirotu. Se harjataan kaksi kertaa viikossa kunnolla ja coat kingillä karsitaan pohjavillaa aivan järkyttävät määrä noiden harjausten yhteydessä ja silti on pakko joka päivä imuroida. Lisäksi tuo turkkikoira tuo rapaa sisälle aivan älyttömästi. Hiekat varisee lattialle, sohvalle ja joka paikkaan ja se nojailee seiniin, että jää ihanat rapajäljet. On se niin ihana:heart:
 
"karvapallo"
Kyllä meillä kontataan ihan karvapallojen keskellä. Tai nurkkiin ja alusillehan ne menee, eli ei niistä nyt niin haittaa ole.
Hiekkaa tulee vähemmän, jos jaksaa lenkin jälkeen koiran siitä pestä.
Imuroidaan, kun jaksetaan, mutta samalla pesen lattiatkin että lähtee kaikki. Enemmän meillä imuroidaan eteisestä kengistä ja vaunuista tullutta hiekkaa. Sekä leivinuunin edustalta polttopuiden roskia.
 

Yhteistyössä