Koiran pentu liikenne onnetomuudessa

Ley
Hei
Menin penun kanssa etu pihalle ulkoilemaan, kun sain etu oven auki pentu säntäsi pihan portin raosta morjestamaan vasta päisen naapurin koiraa. Välissä ei ole varsinaista auto tietä muuta kuin liikene mitä menee muille asunoille. Lähdin heti hakemaan pentua takaisin mutta se oli jo ehtinyt vastapäisen naapurin portille, kun toisen asunon nuoret tuli mootoripöyrällä joka pelästytti pennun ja se lähti juoksemaan takaisin meidän pihalle ja se juoksi suoraan mootoripyörän kylkeen. (Asun Thaimaassa siksi siis mootoripyörä tähän aikaan vuodesta.) Pentu vaikuttaa hyvä kuntoiselta se valitti etu tassuaan noin tunnin mutta sen jälkeen se on alkanut leikiä ja juoksenella ihan normaalisti.
Ainut mitä pelkään on että sillä on jotain sisäistä vaivaa. Asun täällä en todelakaan missään turisti kohteessa ja Englantia ei puhu oikein kukaan ei edes ihmis lääkärit eikä minulla ole mitään käsitystä eläin lääkäreistä täällä. Pentu on kaikin muuten puolin normaali se leikii ja syö ok. Myöskään ulosteissa ei ole olut mitään outoa ainut asia että se vaikuttaa vähän stresaantuneelta ja pureskelee ja näykii enemän kuin normaalisti. Tämä tapahtui siis eilen ilalla ja nyt aamulla vointi on ollut saman lainen. Voiko sisäisen vamman havaita jotenkin.

Niin ja pentu on noin 12-14 viikoa se on ns maalaiskoira täältä eikä ole mitään tarkoja tietoja. Mutta se on jo osa perhettä ja rakas kiitos kaikille jotka voivat auttaa.
 

Yhteistyössä