Koiraimmeiset, kertokaa mikä poloisella on?

Autatteko koiraimmeiset, minnuu huolettaa läheisen rakas koiruus.

Hällä kun toinen takajalka alkoi linkuttammaan jokunen aika sitten. Välillä jalka on parempana, välillä taas huonompana. Omistajat arvelivat aluksi, että johtuisiko siitä, kun koiruus kerran hypähti vähän huonosti sille jalalle. No, nyt se linkutus on levinnyt jo toiseenkin takajalkaan :(

Mistä tuo voipi johtua?
 
Onhan sitä poloista käytetty eläinlääkärissä jo moneen monituiseen kertaan ja lääkkeitä syötetty ja tutkittu yms. Taas on menossa lääkäriin.

Koiruus on pieni vielä, ei vielä kolmea vuottakaan. Lonkkia epäilty, nivelrikkoa epäilty yms.

Mie pelkään, että jottain on pahasti vialla ja kyselen asioita teiltä siksi, että osais vähäsen ruveta henkisesti valmistautumaan, jos koiran elämä jääkin lyhyeksi. Ja toki toivon, että jollain sama vika olisi osoittautunut helposti korjattavaksi.

Mie oon vähäsen herkkis näissä jutuissa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Niskalaukaus Varmistus:
Yks mahdollisuus on myös luusyöpä. tutun koira teki just samaa, et välillä linkutti yhtä, sit kumpaakin ja välillä ei ollenkaan.
Lääkärille kannatais viedä.
Just tämmöisiä kauhukuvia mie olen mielessäni pyöritellyt :'( Vaikea vaan puhella näistä omistajien kanssa, koska tiedän mitä koira heille merkitsee. Itkuksihan se menisi ihe kullakin.
 
Katsoin viimeksi eläinsairaala ohjelmaa ja siinä oli koira joka nilkutti, sitä koiraa oli purreet punkit ja siksi eläinlääkäri epäili borrelioosia, joka voi koiralla ilmetä sellaisena vaivana. No sillä ohjelman koiralla ei borrelioosia ollut, mutta tulipahan mieleen et liekö siltä läheisesti koiralta sitä tutkittu (se tutkitaan verikokeesta)
 

Yhteistyössä