Mä teen vähän tunteella, aina tulee hiukkasen erilaista... Mutta tässä jotain suuntaa. Kysy lisää jos on ongelmaa (vaikka yyveellä, lähden ihan just pois)
Vuoka on ehkä kakspuol, kolme litranen, mihin teen. Voitelen sen ensin ruokaöljyllä, niin on paljon helpompi pestä se :saint: Jos et voitele, laita ruokalusikallinen tai pari ruoan sekaan. Sitten vuokaan menee 2-3 dl erilaisia suurimoita, riisiä/hirssiä/tattaria/ohraa tms, teelusikallisen verran suolaa, pieniä porkkanapaloja/raastetta tai pinaattia tai jotain muuta kasvista (joskus jopa herne-maissi-paprikaa), maitoa/piimää ja/tai vettä niin että vuoka on suurinpiirtein täynnä. Jauhelihaa laitan joskus mukaan, yleensä vasta raakana kypsän puuron joukkoon. Meidän koirat syö hirven rääppeistä jauhetut lihat puurossa (jos ei syksyllä ole jauhettu niin sitten ne on pieninä paloina), metsästyskoiria kun ovat niin tuntuvat tykkäävän. Kaikille ei tietenkään sovi raakana ja jotkut laittaa jotain muuta, kuten tonnikalaa... Uuniin 175-200 astetta ehkä puoltoista-kaks tuntia, ja se on siinä.
Olipas selkeä ohje :saint: Tosiaan lisää voi kysyä
En yleensä mittaa noita aineita vaan laitan ihan silmämääräisesti, joten kokeilemalla saat itselle parhaan ohjeen :wave: