Kohdun kasvukipuja(ko)? rv15

Itse en millään muista aikaisemmista raskauksista,että oliko tälläistä kipuilua vaiko ei.. Mutta siis aina välillä (nyt tullut muutamana päivänä) tulee sellaista lievää menkkamaista "jomotusta" tuohon ihan alavatsalle,ei siis mitään kramppia tai kovaa kipua mutta sellaista lievää, ei häiritse liikkumista tms.
Ei kuitenkaan supistele samaan aikaan,sitäkin on ollut ja sukkapuikkokipuja,kävin reilu vko sitten niiden takia tarkastamassa kohdunkaulan tilanteen ja silloin oli ainakin ihan ok.

Onko muilla ollut vastaavaa näillä viikoilla? Itsellä siis 15+0.
 
Kyllä, itsellä oli samallaiset tuntemukset jo hieman tuota aikaisemmin, ja ajoittain tulee vieläkin. Kysyin asiaa kätilöltä ensimmäisessä ultrassa (12vk), ja sanoi että kuuluu asiaan. Kohtu on kuitenkin lihas, jonka täytyy nyt kasvaa. Ja se tuntuu tuollaisina menkkamaisina jomotuksina :)

Niihin muuten saattaa auttaa kuumavesipullo tai jokin muu vastaava. Itse sängyllä ja sohvalla maatessa menin vähän kippuralle kyljelleen ja täytin limsapullon kuumalla vedellä, ja sen laitoin sitten pystyyn oikealle kohdalle.

E: rv 21+6 nyt
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Caro85

Yhteistyössä