Kiviasetelmat pihalla

Kiviä löytyy vaikka muille jakaa ja ajattelin sitten koristella niillä pihaa. Laitan perennaa reunustamaan ja grillin (tiilistä kasattu) viereen oikein soman pyramidin kivistä. :D

Kunhan suunnittelen, en edes tiedä pääsenkö toteuttamaan visioitani. :whistle:

Kuvia olis kiva saada erilaisista kivijutuista! :attn:
 
Kiinnosti kiinnosti!
Meilläkin kivityömaa menossa, kuistin viereen tulee terassi jonka reunoille aika levee kivireunus jonne sit kasvamaan kaikenlaista kivikkokasvia ja semmoisia heiniä :)
Toisella puolella kuistia kahdessa tasossa oleva "kivikasa" jossa kasvaa matalaa havua ja vähän perennaa.
 
äitix4
Moi!

Kivet kerää muurahaisia.ei aina.

Itse ratkasin ongelman käyttämällä juurikangasta jota laitan perennapenki allekin. läpäisee veden mutta ei juuria.
kivien väliin ja allekin laitoin kivituhkaa joka tiivistyy kastelemalla.Joihinki paikkoihin laitoin hiekkaa kaveriksi.
tuo juurimatto estää heinienkasvun kivien välistä.
itsellä se on koko prennapenkin alla nousten reunoja ylös kivienalle asti.siis noin 30cm syvällä kukkienalla ja siitä pintaan sitte.jos nyt osasin selittää :)

kviin saa kivan märänkiilloon suihkuttamalla ne kun ensinpesty kirkkaalla lakalla. näin sain värilliset tavalliset kivet pysymään kosteannäköisinä kuin sateen jälkeen.

Muutama kivi sai valkoisen mattamaalin päälle kun halusin valkoisiakiviä pinkin kukkapenkin tykö. Mattana sen takia että näyttävät kuin kalkituilta . kivat

kivien sekaan olen laittanut peilin maahan .Eli puro tehty pienistä kivistä kukkapenkkiin ja peili siinä alla. Peiliä näkyy kivienvälistä ja on hauskan näköinen kun loistaa aurinkoa kukkien alta valon sopivasti siihen taittuessa.
 

Yhteistyössä