kitinää särkänniemestä

  • Viestiketjun aloittaja joanna
  • Ensimmäinen viesti
joanna
oltiin tänään siellä ja on meininki taas muuttunut viimevuodesta. nykyään aluemaksun lisäksi joutuu maksamaan jopa eläintarhaan erikseen (jos ei ranneketta) pieni lapsi joutuu menemään laitteisiin yksin,jos aikuinen ei sitten maksa ipanalipunverran. ennen pääsi lapsenkanssa ilmaiseksi laitteseen.
melkein on kannattavampaa ostaa suosilla ranneke itsellekkin vaikkei lasten kanssa liikkuva pääse isoihin laitteisiin,lasta kun ei yksin voi jättää.

tyhmää tuollainen. mitenhän lintsillä on?
 
Tämä uusi käytäntö suututtaa minuakin! Särkänniemi ei todellakaan taida haluta asiakkaikseen muita kuin rannekkeen ostajia. Viime vuonna aluemaksulla (6 euroa) pääsi myös eläintarhaan, nyt aluemaksu 8 euroa ja eläintarhaan vielä 4 euroa lisää. Korotusta 100 %. Lisäksi vain pariin laitteeseen aikuinen pääsee enää ilmaiseksi ipanalipun ostaneen lapsen mukana. Me ei taideta tänä vuonna Särkänniemeen mennä. Lintsille pääsee sisään ilmaiseksi. Laitemaksuista en osaa sanoa.
 
sisko
Voi itku! Justiinsa meinattiin, että olis käyty lapsen kanssa pikaseen särkkiksessä. Kurjaksi mennyt tuollanen. MITÄ sillä aluemaksulla sitten saa? Ei muuta kuin kävellä ympäriinsä?
 
Aluemaksulla pääsee kävelemään huvilaitteiden alueelle ja sen lisäksi Näsinneulaan ja Sara Hildenin taidemuseoon. Meillä vaan nimenomaan tuo eläintarha on ollut se pääkohde, kun lapsi on vasta 2-vuotias. Sellaista vaihtoehtoa ei kuitenkaan ole, että menisi vain tuonne eläintarhaan.
 
Meitä suututtaa myös!
Tuli hankittua jopa jo ennen Vappua kausiliput lapsille ja aluekausikortit myös meille aikuisille, ja nyt harmittaa ihan vietävästi kun näistä uudistuksista ei tietenkään tiedotettu mitenkään etukäteen! |O
 

Yhteistyössä