Kisut ja vauva?

  • Viestiketjun aloittaja ronja-86
  • Ensimmäinen viesti
ronja-86
Mitäs ihmiset on mieltä onko siitä oikeesti hyötyä että on lemmikkejä talossa kun vauva syntyy, oon kuullut että lapselle ei tulis niin helposti allergioitA/ astmaa, kun saa ns. siedätystä siihen jos on jo karvasia huushollissa? onko kokemuksia että pitääkö paikkansa. Eikös tuu helpommin allergioita jos on aivan liian siistiä kotona? =)
 
Niinhä sitä sanotaan et olis hyvä ku sais siedätyshoitoo.Sit jos tulee oireita, ni tietää poistaa allergian aiheuttajan.Meillä iskä on allerginen kissalle.Mutta kun meidän kissa vain käy sisällä päivisin ja sillä on oma paikka, ei tuu oireita.Mut jos mennään kylään jossa kissat on koko ajan sisällä, tulee oireet: hengitys vaikeutuu, ilmestyy punasia ja kutiavia läiskiä.Tytöllä tulee kasvojen iho punaiseksi jos halailee kissaa, mutta muuten ei mitää.Mulla itellä tulee kutiavia näppyjä jos hieron esim. lehmää.Jouduin lopettaan lomitushommat kesätöinä kotona maatilalla.Koira meillä on ulkona.
 
eloäippä-79
meillä oli kaksi kissa kun poika syntyi, poika tosin vasta 2.5kk eikä olla ainakaan vielä huomattu, että olis ollu mitään haittaa, varotuksen sanan sanon, jos neuvolassa "valitat" vauvan jostain ihmeellisistä näpyistä tai ihan mistä vaan ja kerrot, että kotona on kissa niin se on aina syy neuvolan mukaan kaikkeen mikä vauvalla on, että kannattaa miettiä misä tilanteessa kertoo omistavansa kissan/kissoja ;)
 

Yhteistyössä