Kissa pois

Joudutaan antaan kissa pois allergian takia. Kissa on kuitenki jo kohta 10v ja tottunut olemaan ulkona ts. liikkuu vapaasti.
En tahtois lopettaa kun olen sen jo kahdesti joutunut tekemään toisen syyn takia ja nyt en sitte löydä netistä mistään mitään mihkä sen vois antaa... Siis näitä eläinkoteja, kaikissa lukee vaan löydetyt ja hylätyt mut eihän meijän kissa ole löytöeläin..

Onko kellään siis tietoa onko tampereen tai lähialueella sellasta paikkaa jotka etsis kissalle uuden kodin???

En tahtois mihkää kaupan seinälle laittaa ilmotusta ku koskaan ei tiedä et millanen ihminen sen tulee hakemaan. Siks haluaisin et joku ammattilainen tekis sen ku nehän ottaa tarkkaa selvää..
 
Googleta vaikka eläinsuojeluyhdistykset tai löytöeläinkodit ja kysy paikoista suoraan. Voivat ottaa suojiinsa tai sijaiskotiin jos on paikkoja vapaana tai ainakin laittaa ilmoituksia tms. Taitaa riippua ihan löytöeläinkodista miten siellä toimitaan ja mihin on rahkeita joten soittele paikkakunnan suojiin suoraan.
 
meille tuli aikuinen kissa suomi24 palstan kautta! Ja sieltä jonku 10v. kisu sai uuden kodin, seurasin sitä episodia itku kurkussa, kun sille kissalle oli jo lopetusaika varattu yritin ulkopuolisena tsempata ihmisiä ottamaan kissan omakseen!
 

Yhteistyössä