kirkkohäät vai maistraatti?

  • Viestiketjun aloittaja "enkelin eväspussi"
  • Ensimmäinen viesti
No riippuu varmaan ihan vakaumuksesta. Kirkossakin voi muuten mennä naimisiin vain kahden todistajan läsnäollessa. Maistraatteihin taas moni toivoo kauniimpia ja isompia tiloja. Haluja on monenlaisia ja vihkijän voi kutsua juhlapaikalle, lammen rannalle, kartanoon, omaan kotiin... =)
 
gtrcd
Olisin halunnut kirkkohäät vieraineen kaikkineen, mutta kun monen asian takia ei viitsitty/voitu/keretty/saatu niitä järjestää, astelimme avioliittoon kaikessa hiljaisuudessa siviilivihkimyksen myötä. Ehkä se päivä vielä tulee, kun voimme juhlistaa onneamme läheistemme kanssa, mutta saa nähdä, että millaiset niistä sitten enää tulee, jos on tullakseen. Olen onnellinen ilman niitä prinsessahäitäkin, vaikka niitä aina niin kovin pienestä asti halusinkin. :) Ei se ole niin vakavaa.
 
"madde"
Omasta ja aviomieheni puolesta vastaan, että meidän tapauksessa maistraatti oli ainoa oikea vaihtoehto.
Molemmat ollaan kastettu kristilliseen kirkkoon, ollaan käyty konfirmaatioa, mutta erottu kirkosta jo vuosia sitten.
Emme voi sietää suuria tapahtumia eikä haluta olla huomion keskipisteenä...
Näin ollen
- esteettömyystutkimus ja siitä viikon päästä varattu aika, kaks minuuttia vihkiän ja kahden työntekijän todistajan kanssa samassa huoneessa ja avioparina ulos.
 
"morsian"
Meille siviilivihkiminen on ainoa vaihtoehto, koska kirkollisella vihkimisellä ei olisi kahdelle ateistille pienintäkään merkitystä.

Muistattehan, että ei siviilivihkimisen tarvitse olla "maistraatti", esimerkiksi meille tulee virkailija vihkimään satapäisen suvun edessä erittäin kauniissa paikassa ulkona <3
 
:o)
Mulle oli aina selvää että haluan ortodoksihäät kruunuineen kaikkineen. Ihan sama vaikka oltais oltu vaan kaksin =) Meillä oli kirkollinen vihkiminen 70 läheisen läsnäollessa :D
 

Yhteistyössä