Kinkun paistosta kysymys - hjälp!!! :)

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
paras ohje
Alkuperäinen kirjoittaja Kohta neljän äiti;22726128:
Ai, no mulla ainakin tulee ylikypsää ihan omasta halusta. Siitähän se on kiinni, mihin asteeseen SISÄlämpötila nousee. Jos nousee nopeasti, se paistuu erilaiseksi kuin hitaasti paistaen. Mutta kypsää on silti, jos lihan lämpö on yli 77 astetta. Itse annan vastoin ohjetta nousta noin 85 asteeseen että on mukavan ylikypsää ja ylimureaa. Nami. Mutta toisaalta, mitäpäs esim marttaliitossa mistään tiedetään, jos maalla tehdään noin ;)
Tietenkin ylikypsää, niinhän tarkoitinkin. Pinkki ja raaka possunperä on kamalaa :x
 

Yhteistyössä