vierailija
Ostin viimeksi pienen pussillisen lanttua ja nyt pitäisi tehdä sosetta ihan kokeeksi. Kertokaa miten.
Lanttu nimenomaan kuuluu ihan perinteisiin täytteisiin. Riisi yleistyi vasta myöhemmin 1900-luvulla.Kilttis???
Lanttu ei ole karjalanpiirakan täyte, riisi on.
Lanttupiirakan lantut keität, soseutat, maustat ja lisäät lanttupiirakkaan.
Keitetäänkö me sitten joku pieni lanttu ihan kokeiluksi?Googlaa ja yhdistele ohjeita jos ei justiinsa sitä löydy
Riisi ei tasan varmasti ole aidon karjalanpiirakan täyte, vaan peruna.Kilttis???
Lanttu ei ole karjalanpiirakan täyte, riisi on.
Lanttupiirakan lantut keität, soseutat, maustat ja lisäät lanttupiirakkaan.
Perunakin on Suomessa riisiä vain hiukan vanhempi tulokas. Sitä alettiin viljellä 1700-luvulla. Minusta ohra voi hyvinkin olla se alkuperäinen täyte.Riisi ei tasan varmasti ole aidon karjalanpiirakan täyte, vaan peruna.
Mahdollisesti se alkuperäinen täyte olisi ollut nauris, mutta riisi on niillä seuduin niin uusi tulokas itse piirakkaan verraten, että kun riisipiirakkaa myydään karjalanpiirakkana, on kyse elintarvikeväärennöksestä.
Mikä Karjalanpiirakasta tekee Karjalanpiirakan?Riisi ei tasan varmasti ole aidon karjalanpiirakan täyte, vaan peruna.
Mahdollisesti se alkuperäinen täyte olisi ollut nauris, mutta riisi on niillä seuduin niin uusi tulokas itse piirakkaan verraten, että kun riisipiirakkaa myydään karjalanpiirakkana, on kyse elintarvikeväärennöksestä.