kiitos!!!

  • Viestiketjun aloittaja 1Xäiti
  • Ensimmäinen viesti
1Xäiti
Täällä oli viime viikon lopulla keskustelua pullosta luopumisesta jossa minäkin kyselin kokemuksia ja vinkkejä meillä ajankohtaiseen aiheeseen.
Nyt haluan kiittää kaikkia vastanneita joiden avulla sain tartuttua asiaan. Mieleeni on erityisesti jäänyt maininta siitä, että alussa nestemäärät tippuvat, mutta alkavat kyllä palautua ennalleen. Tämä tieto rauhoitti minua suuresti enkä turhia hermoillut kun parina päivänä nestettä todellakin meni minimaalisesti.
Joten kiitos kaikille. Tätä äitiä ainakin autoitte suuresti ja nyt päivisin tuttipullo on unohdettu väline. Iltaisin saa unimaidon vielä pullosta, mutta senkin asian kimppuun käymme kohta.
Kiitokseni siksi, että ensimmäistä kertaa tunnen saaneeni tältä palstalta todellista apua joka auttoi minua ongelmassani.
 
citrus82
täällä käynyt jo vähän kurkkimassa näitä juttuja(poika täyttää ens vkolla vuoden) ja juutuin myös lukemaan noita pullosta luopumis vinkkejä...

ja sanon myöskin ISO KIITOS :flower: =)

meillä ollut pitkään unipullo käytössä ja eilen sitten päätin et nyt saa riittää(sain hammashoitajaltakin hieman huutia tosta unipullosta).poika meni päikkäreille ilman pulloa ja vaan 20min meni ja simahti,nukkui piiitkään...illalla taas sama homma ja aamu 6 asti nukkui...no sit kyl sai pulloa ku mies toi :kieh: ja tänään taas meni ilman pulloa nukkumaan ja ei kauaa mennyt ku nukahti =)

ainoo ongelma täs enää on nyt ku se on todistettu et meillä voidaan nukkua ilman pulloa on se että meillä heräillään öisin...tossa oli taas 5yötä ku heräs pullon perään ja viime yönä sit taas ei... :/

et jos nyt päästään pullosta eroon lopullisesti niin mahtaako loppua myös toi yöllä pullon perään huutelu???

ja vielä kerran kiitos :wave:
 

Yhteistyössä