Kiinteissä totaalinen toppi

Moi,

Aloittelin 6 kk:n iässä kiinteät. Pari viikkoa sujui ongelmitta, nyt ei kaveri enää suutaan aukaise. Mitäpä keksisin? Tissiä syö hanakasti. Olen yrittänyt lusikoida nälkäisenä, vähän nälkäisenä ja kylläisenä, mutta EI... Kuinka pitkään uskaltaa hommaa katsella. Maitoa tulee hyvin.

 
Voisko olla hampaita tulossa? Meillä ainakin tyttö silloin on aina tehnyt syömälakkoja. En huolehtuisi jos tissi kuitenkin kelpaa ja on aivan hyvävointinen muuten. Eiköhän se ruoka taas hetken päästä maistu kun tarjoaa vain sitkeästi.
 
Joo, meillä kävi täsmälleen samoin! Höllättiin vähän sittentahtia, päätettiin ettei stressata. Tarjottiin syötävää sillon tällön, jos ei ottanut niin ei edes yritetty pidempään. Annettiin niitä maissinaksuja joita voi käsin syödä ja niitä jonkinverran mutusti. Nyt sitten ollaan taas pikkuhiljaa saatu poju syömäänkin ihan hyvin. Ja auttoi sekin kun pääsi syöttötuoliin syömään perheen kanssa samaan aikaan.
 
Jaa, pitäiskö sitten käydä maissinaksukaupassa... Sillä me tyttöäkin aikoinaan juksattiin. Hyvävointinen on ja hyvätuulinen. Ei passaa panikoida. Parina iltana itkenyt mahaansa. Ehkä ei masu kuitenkaan ihan valmis mössöihin. Saatoin suurentaa annoksiakin liian äkisti ja nyt tietysti joku suolitukos kehkeytynyt...
 

Yhteistyössä