Kiinnostaako sinua seksuaalisessa mielessä kuuskymppiset äijät?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mistä sä tuohon uutiseen seksin vedit? Eihän siinä puhuttu seksistä mitään. Lindemann ei ollut edes paikalla niissä pippaloissa, joista tuo suomalaisnainen tuossa kertoi.
 
vierailija
Ei kiinnosta. Kroppa pitää olla timmissä kunnossa, jos pelkkää sksiä haen. Sitten jos haen suhdetta, niin sekin mieluummmin jonkun nuoremman kanssa ettei tartte viagraa popsia.
 
vierailija
Miehiä ne on yli 60 vuotiaatkin. Vaikka ulkokuori ei ole enää huippu adoniksen niin sydän on paikallaan. Monet helliä, aistivia, kuuntelevia... eivätkä kaikki ikämiehet tarvitse mitään lisäpuustia. Suurta nautintoa vähän hitaammilla tehoilla ja se on nannaa se.
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus ja setis
vierailija
Noh noh, Setis on toista mieltä.
Siis toki lääkkeillä sen saa ylös, joita Setiskin kehui popsineensa. Saanut varmaan sydärin, kun ei ole näkynyt..
En tiedä sitä, millaista sitten homma on lääkkeiden kanssa. Loppuuko vaikutus, vai pitääkö touhuta sen vaikutusajan yli. Sen olen kuullut, ettei siitä tule samanlaista, kuin nuoremmilla miehillä.
 
vierailija
Mies 67 ja 45 asteen kulmassa jöpöttää. Ei tarvitse pillereitä. Kerran kokeili ja sanoi että sai hemmetillisen päänsäryn mutta muuten ei huomannut mitään eroa normaaliin stondikseen tai fiiliksiin. Terveelliset elämäntavat on kaiken A ja O.
Mittasitko kulman oikein? Miehet kuulemma mittailee sitä paljonkin. Mut eipä se kulma kaikkea kerro. Senhän saa hyppimälläkin.
 

Yhteistyössä