Kiinalaisessa joessa virtasi vauvojen ruumiita

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras

Tiistai 30.3.2010 klo 11.56

Sairaalan epäillään heittäneen kuolleita vastasyntyneitä jokeen jätteinä.

Itä-Kiinan Shandongin provinssissa virtaavasta joesta on löydetty 15 vauvan ruumiit.

Epäillään, että jokin lähistöllä toimiva sairaala on heittänyt ne jokeen jätteenä.

Ei ollut varmaa tietoa siitä, minkä ikäisiä vauvat olivat kuolleessaan. Paikallismedian mukaan ne vaikuttivat kokonsa perusteella vastasyntyneiltä. Yksi joesta löytynyt näytti sikiöltä.

Viranomaiset sanoivat, että löytyneet ruumiit saattavat olla abortoituja sikiöitä tai sairauksiin kuolleita pikkuvauvoja. Abortit ovat yleisiä yhden lapsen politiikan Kiinassa. Yksi ruumis oli muovipussissa, jossa luki 'sairaalajätettä'.

Joihinkin ruumiista oli kiinnitetty lappuja, joista ilmeni vauvan syntymäaika ja tämän synnyttäneen äidin nimi. Viranomaiset tutkivat tapausta. Vielä ei tiedetä, mistä sairaalasta vauvat olisivat päätyneet jokeen.

IL-AFP
 
visio
Turha sentään pillittää, ovat olleet ilmeisesti alunalkaenkin kuolleita.
Mutta eikös iso määrä ruumiita ainakin saastuttaisi vesistöä? Jos ihmiset ja eläimet juovat sitä ruumislillua, ei varmaan ole kovin hyväksi.
 
xx
Ei muakaan ihmetytä yhtään Kiinan touhut. Aika pientähän tää on maassa, jossa tosiaan voidaan määrätä pakkoaborttiin nainen ihan viimeisillään raskaana ollessaankin. Ja jos olet julkisesti eri mieltä kuin mikä on hyväksytty kanta, niin huppista heijaa, saatat vaan ihmeellisesti "kadota"...
 
äiti
Kiinassahan abortti voidaan tehdä ihan lasketussa ajassakin. Kun vauva syntyy niin siinä se sitten samalla abortoidaan pois. Siksi vastasyntynyt voi Kiinassa olla aborttisikiökin.

Abortti on aina murha!
 
mielipaha
mulle tuli mieleen joytta ovat jonkun suljetun bordellin naisten synnyttämiä vauvoja jotka on heitetty pois, mutta niillä oli kait jotkut sairaalarannekkeet käsissä, kamalan oksettavaa
 

Yhteistyössä