Kiihottavat asiat

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Sex asut ymm sellainen kiihottaa um50
Mikä kiihoittaisi? Esimerkiksi tällainen tuokio:

Voi kuinka toivoisinkaan, että hän tulisi luokseni kasvot kauniisti meikattuna ja huulet punattuina, rinnat ylväinä kauniin puseron alla, yllään mekko, joka lyhyydessään paljastaisi kauniit, ohuiden stay up sukkien verhoamat sääret kevyissä korkokengissä. Hän istuisi viereeni, painaisi reitensä kevyesti omaani vasten, ottaisi kädestäni kiinni ja laskisi sen reitensä päälle. Oman kätensä hän laskisi housujeni etumukselle ja antaisi sen levätä siinä. Hän kääntyisi puoleeni hymyillen ja työntäisi minut kevyesti selälleen sohvalle, avaisi housuni ja riisuisi ne. Hymyillen kauniisti hän ottaisi kiinni mulkustani ja vetelisi kiduttavan hitaasti esinahkaa edestakaisin. Mulkku seisoisi kuin rautakanki hänen suudellessa ja nuollessa sitä. Avaisin hänen puseronsa ja hyväilisin ja suutelisin hänen komeita rintojaan ja veisin käteni hänen ihanaan jalkoväliinsä. Tunnustelisin sormella hänen klitoristaan ja hänen käytyä selällensä nostaisin mekon vyötäisille ja nuolisin hänen upeaa pilluaan. Hän kääntäisi minut selälleni ja imisi tuokion mulkkuani ja istuisi lopulta kahareisin päälleni ja antaisi mulkun upota sisäänsä. Tuokion päästä hän nousisi päältäni ja asettuisi selällensä jalat levällään. Kävisin kontalleni hänen jalkoväliinsä ja työntäisin mulkkuni hänen sisäänsä. Naisin häntä hyväillen hänen sääriään ja rintojaan, imien välillä hänen kovettuneita nännejään. Hän ottaisi klitoriskiihottimen esiin, laittaisi siihen liukuvoidetta, asettaisi klitoriksensa päälle ja laittaisi käyntiin. Naidessani kuuntelisin kiihottimen hiljaista hurinaa ja rakkaani nautinnon ääniä. Ottaisin esiin anaalitapin, voitelisin sen liukuvoiterlla ja työntäisin rakkaani anukseen. Tappi lisäisi hänen nautintoa ja ääntelyä, mikä saisi minut laukeamaan hänen sisäänsä. Asettuisin hänen viereensä, alottaisin hänen naimisen tekopeniksellä hänen nännejään imien saaden hänetkin pian laukeamaan. Levon jälkeen nukahtaisimme sylikkäin.
 
vierailija
Pitkä lahkeelliset alushousut ja riittävästi kangasta omaavat rintaliivit naisella. Istuttaa minut sohvalle ja käy pukemassa ne päällensä tulee lähelle mutta ei niin lähelle etten pysty koskettaa häntä. Pyllistää ja näyttää pyllyään. Nostelee rintojaan. Sanoo etten saa käsillä koskea. Pyllistää ja pussaan alushousujen verhoamaa pyllyä ja rintaliivien verhoomaa rintoja. Pitkittää tilannetta että kiimani nousee ja nousee.
 
vierailija
Istui viereeni ja menen lattialle polvilleni ja nuolen alushousujen verhoamaa pillua ja reisiä. Nostaa korvista ylöspäin ja neuletta rintojaan joka ovat rintaliivien peittämät. Nainen nostaa paitani pois ja riisu housuni.
 

Yhteistyössä