Jos leivot paljon, varsinkin leipää tai sämpylöitä, niin kiertoilmauuni on aivan ehdoton ajan säästäjä, kun uuniin voi lykätä pari pellillistä kerralla. Pullat olen paistanut pellillisen kerrallaan, koska meidän uunissa ei tule muuten tasaisen värisiä (aika hassua, koska uuni on aika uusi).
Laatikkojakin voi paistella pari kerralla tai laittaa vaikka lihat yhdelle tasolle ja myöhemmin lohkoperunat ja vaihannekset toiselle. Joululaatikotkin teen näin, niin ei tarvi paistaa koko päivää.
Laatikkoruokiin kannattaa laittaa enemmän nestettä kuin tavallisesti, niin ei kuivahda pinnalta ja voihan siihen päälle laittaa vaikka folion paiston loppuvaiheessa. KIertoilmalla saa uunin lämpimäksi nopeasti, vaikka sitten paistaisikin "tavallisella" uunilla.