Kierto sekasi

  • Viestiketjun aloittaja äppäi
  • Ensimmäinen viesti
äppäi
Lääkärini sanoi että pitkälle sekavalle kierrolle ei voi tehä mitään.
24-41pv.
Kun kysyin teroista ja clomeista että mitäs ne on ei sovellu jos haluaa raskaaksi...
On tässä yritetty jo 2v ja miehen siittiöt on tutkimuksen mukaan huonot. Sanottiin että yrittäkää viellä 1v niin voidaan katsoa eteen päin.Uutta aikaa ei saatu polille.

Ovista en tikuilla ole pongannut mutta tää oululainen lääkäri totesi minu liikaa miettivän asiaa.

 
Häh!?!

Mikä ihme tet-harjoittelija sulle sattui lääkäriksi?? Mullakin on ollut kierto kaikkea kuukauden ja reilun kahden välillä ja kyllä sille voi tehdä paljonkin. Teroja ja clomeja käytetään useinkin apuna raskautumisessa. Terot on muistaakseni keltarauhashormonia (korjatkaa jos kuka muistaa paremmin), jota elimistön kuuluisi itsekseenkin tuottaa. Teroja syödään loppukierrosta ja niillä saadaan vuoto aikaiseksi, jos ei se muuten käynnisty. Clomit puolestaan syödään kierron alkupäässä ja ne antavat vauhtia munasolujen kasvatukseen ja kypsytykseen (mihinkähän lääkärisi ajatteli clomien vaikuttavan jos ei auttavan raskaaksituloa). Noita käytetään sekä yhdessä että erikseen.

Kun olette kerran noin kauan yrittäneet, niin kyllä jo pitäisi ottaa vakavasti. Voisihan sitä vaikka loputtomiin ihmisiä passittaa kotiin "vielä vuodeksi". Nyt nyrkki pöytään ja vaadit ajan toiselle lääkärille! Tuolle pösilölle taitaisi olla ylivoimaista keksiä, mihin edes lähettäisi teidät jatkotutkimuksiin...

Eiköhän löydy julkiselta joku sellainenkin lääkäri, joka on joskus kuullut sellaisestakin kummallisuudesta kuin lapsettomuus ja lapsettomuustutkimukset. Ja jos ei satu löytymään niin eikös siellä ole Väestöliitto Oulussakin?
 
Äppäi
Moikka!

Nyt sain kyllä pontta veneeseen.

Perskules.

Huomenna menen verikokeseen ja soitan ite sinne naistenpolile mihin aikoi joskus sitte ensvuon loppu lähetteen kehitellä.

Halutaan kovasti lasta mutta tuo väestöliiotn juttu on kallis. aloitettiin
ekaa siellä mutta kun mulla paha tulehus ja silloinen lääkäri ohjasi heti naistenpolille. mutta onnekseni tulin raskaaksi silloin pian ja toisenkin kerran kun meni eka kesken.

Kyselin lapsettomuushoidoissa käyvältä ystävältäni että olenko pöhkö vai astuinko lääkärin varpaille? Hän tuumasi että lääkitys tarpeen jo sillä ikää alkaa oleen molemmilla että toinen voisi tulla. Ja juuri nuo lääkkeet auttaa siihen!
 
Hui kauhistus, mitä lääkäri oikein höpisi. Joo ehdottomasti uudelle lääkärille.

Meillekin sanottiin, että ei muuta ku enemmän vaan yhdyntöjä...kyllä se sieltä tulee...heh heh....

Mulle määrättiin sitten myöhemmin terot tekemään kiertoa säännöllisemmäksi ja koska se ei yksistään auttanut, koska ovista ei saatu tikutettua, määrättiin clomit, joista oli apua.

 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 09.12.2005 klo 13:51 vieras kirjoitti:
Lääkärin vaihto vaan seuraavaksi. Jopa asiattomuuttaa ja ihmeellisyyksiä voi esiintyä yksityisillä klinikoilla...
Eikun tää oli TK:ssa...
Ens viikolla soittelen Naistenpolille minne verikokeitten tulokset menee ja kysyn
että saisko ajan ennemmin kuin vuoden päähän...
 

Yhteistyössä