Kevätsisustus

  • Viestiketjun aloittaja hipsu
  • Ensimmäinen viesti
Mimosan äippä
Vaihdoin keittiöön kevätverhot heti jouluverhojen jälkeen, myös lapsen huoneessa on keväinen ilme ja olkkarissa myös eli sohvatyynyt ja verhot + matto vaihdettu, makuuhuoneemme kaipaa vielä keväistämistä...kermanvärinen päiväpeitto on valmiina, tyynynpäälliset ja verhot hankin vielä uudet..
 
hipsu
Oih, olis ihana kun partsin vois sisustaa. Meil on taivas kattona parvekkeella, niin kaikki mikä taivaalta sataa päätyy suoraa sinne :(

Ajattelin noita em. juttuja, kun nyt on tumman ruskeet+kerman väriset verhot niin voisko sitä jo ajatella oliivinvihreitä +kermanvärisiä kesäverhoja kun ei ole vielä pääsiäinenkään. Yleensä vaihdan vapun aikoihin niin tuntuu kunnolla, et kesä alkaa. Tyynyt ja viltti + Marimekon kangastaulu menis kans vaihtoon.
 
No minä olen aika huono muuttamaan sisustusta muuten kuin huonekalujen järjestystä vaihtamalla... Samat verhot, matot jne siis yleensä on vuodesta toiseen, toki pestään välillä :D Johonkin kun mieltyy niin miksi sitä vaihtamaan. Mutta nyt tein kyllä poikkeuksen ja ostin olohuoneeseen vihreät verhot kevään kunniaksi =)
 

Yhteistyössä