keuhkokuume

onko teidän lapsilla ollut keuhkokuumetta? kauan olitte sairaalassa? kuvataanko keuhkot jälkeenpäin ja onko jotain jälkitarkastusta? meillä lapsi 2 vuotta ja oltiin 2 yötä sairaalassa suonensisäisesti lääkettä ottamassa ja sitten kotiin ja viiden päivän antibioottikuuri. mistään jälkitarkastuksista ei puhuttu mitään.
 
Meillä pojalla oli n vuosi sitten paha keuhkokuume, ( 1,2 v. poika silloin). Tiputuksessa oltiin 5 vuorokautta ja keuhokuvat otettiin jo kun epäiltiin keuhkokuumetta, sairaalassa viimeisenä päivänä otettiin uudet kuvat, jotka saatiin mukaan. Kuukauden päästä otettiin vielä uudet kuvat, joita verrattiin aikaisempiin. Jälkitarkastuksessa piti käydä, jotta nähtiin onko kuurit pureneet ja keuhkokuumepesäke hävinnyt. Kotona jatkui meillä myös antibioottikuuri 5 pv sairaalasta pääsyn jälkee. Olipahan rankka tauti!!! :whistle:
 
Meillä ollut vaikka kuinka monta kertaa, mutta onneksi ei ole koskaan tarvinnut sairaalaan mennä... Kotona ollaan pärjätty. Lähete on kyllä ollut valmiina, että jos olis tarvetta niin voistais sairaalaan mennä...

Antibiottikuuri on saatu ja sit jälkitarkastus on aina ollut noin kuukauden kuluttua....

Näin ainakin täällä toimitaan...
 
Miellä ku poika oli keuhkokuumeessa, oli niin huonossa kunnossa, ettei enää syönyt eikä juonut ja tulehusarvot taivaissa. Oli meinaan tosi raju keuhkokuume, eikä poika jaksanut tehä mitää. Ei menny muuten ku tipalla ohi ja silloin sairaalassa sai avaavia lääkkeitä inhalaattorilla.
 

Yhteistyössä