Keskusta vaatii eroa - "operoi Kremlin tahtipuikon osoittamalla tavalla"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Ville Tavion (ps.) ratkaisu vetää Suomi pois Ukrainan jälleenrakennuksen tasa-arvoliittoumasta on suoraan Venäjän presidentin Vladimir Putinin intressejä tukeva ratkaisu
 
vierailija
Ukraina-tuen horjuttamista osaisi odottaa Putinin toverin, Unkarin pääministerin Viktor Orbánin suunnasta.

– Suomen ulkopolitiikan johtohahmolta se on kuitenkin täysin anteeksiantamaton virhearvio. Ministeri Tavion on nyt kannettava vastuu.

– Odotan, että kokoomus isänmaallisena puolueena tunnistaa tilanteen vakavuuden, ja katkaisee hiljaisuuden, joka on vallinnut muiden perussuomalaisten vähemmistövihamielisten kommenttien saralla viime aikoina
 
vierailija
"Venäjän mediassa ilahduttiin Tavion päätöksestä, joka oli Venäjälle kaksinkertainen voitto.

Venäjän propagandan tämän hetken keskeisimpiä viestejä on osoittaa virheellisin väittein ja perusteluin, kuinka lännen tuki Ukrainalle heikkenee tasaisesti.

Tämän lisäksi LGBTIQ-liike on Venäjällä kielletty ääriliike. Homofobisia ”perinteisiä arvoja” puolustavalla Venäjällä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asema on keskeinen kysymys.


– Suomi on kieltäytynyt osallistumasta Ukrainan jälleenrakennusta koskevaan ohjelmaan, koska siihen on sisällytetty tuki LGBT-ihmisille, kirjoitti venäläismedia REN TV.

Venäläinen sanomalehti Izvestija kirjoitti, kuinka Suomi jää pohjoisatlantilaisen liiton ulkopuolelle, koska Ukrainaa tukevassa hankkeessa edistetään LGBTIQ-liikkeen asiaa.

Venäläismediat muistuttivat uutisoinnissaan kuinka LGBTIQ-liike on Venäjällä kielletty ääriliike.

”Suomen nykyisen ulkopolitiikan mukaista”
Izvestija kirjoittaa Tavion pitävän päätöstään Suomen nykyisen ulkopolitiikan mukaisena, vaikka ”jotkut virkamiehet vaikuttivat hämmentyneiltä”."

 

Yhteistyössä