Keskittyminen

  • Viestiketjun aloittaja "Huolestunut äiti"
  • Ensimmäinen viesti
"Huolestunut äiti"
Hei, Miten saada lapsi keskittymään siihen mitä hän itse tekee eikä siihen mitä eskari kaveri tekee? Meillä lapsi keskittyy paljon enemmän siihen mitä se kaveri tekee vieressä kuin siihen mitä hänen itsensä täytyisi tehdä. esim. askarrellessa, tehtäviä tehdessä, juostessa yms pää pyörii kuin pöllöllä. Olisko mitää harrastus tai jotain yhteistä tekemistä millä tätä taitoa voitasiin harjoitella lapsen kanssa. Olisi kiva saada lapsi saada oppimaan tämä asia ennen kouluun menoa.

Olen todella huolissani, voiko olla että lapsella on joku vika tms..
 
Ei ole tuollaisesta kokemusta, mutta kannattaa varmaan kysellä vinkkejä eskariopelta. Tai ehkä olet jo keskustellutkin hänen kanssaan? Kuinkas keskittyminen esim. kotioloissa sujuu? Olettaisi, että jos kotona osaa keskittyä, niin mitään "vikaa" ei ole. Lasta vain sattuu kiinnostamaan, millaisen askartelun ja miten kaveri sen tekee jne.
 
lati
Lasta kiinnostavien pelien pelaaminen. Tietsikat ja telkkarit kiinni tarpeeksi usein ja varsinkin silloin kun jotain puuhaatte yhdessä.

Onko lapsen kanssa askarreltu ym kotona? Jos hän vain ei osaa niin katsoo mitä toiset tekevät ja lyö oman hommansa "läskiksi"
 

Yhteistyössä