Keskeytän, en halua neljättä poikaa

  • Viestiketjun aloittaja Leelia
  • Ensimmäinen viesti
IhanaValo
Hyi hel**tti, tuli paha olo pelkästään tän homman ajattelemisesta..Toivon sydämeni pohjasta että ap ja sen kannattajat ois provoja. Ei tollasta idioottimaisuutta voi olla olemassa.. :headwall: :headwall:
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Moision Musta Enkeli:
Alkuperäinen kirjoittaja Leelia:
Toivoin toisesta tyttöä ja ei onnannut, tehtiin kolmas koska halusin tytön, ei natsannut.. nyt oli ihan vahinkoraskaus joka on paljastunut pojaksi, sanoin heti kun kuulin että varaan ajan aborttiin. En vaan enää jaksa tätä, kyllä mun pitäs vaihtaa miestä että saisin tyttären, eli meille ei enää lasta tule. 3 poikaa riittää ja on maailman rakkaimpia mulle (tietty), jääköön se tyttö sitten lapsenlapsihaaveeksi.
Pitäkää mua minä haluatte, mutta onko tääl muita jotka keskeyttäneet sukupuolen takia?
Tolloko oot :eek: Mäki kovaa nytte toivoisin tyttöä, ennestään 2 poikaa ja 1 tyttö ja keskivk.selviää kumpiko tulokas on. Ja jos poika sattuu olemaan niin yhtä rakas ois, eikä mieleenkään tulis keskeyttää sukupuolen takia!!! Pääasia että lapsi on terve ,oli kumpi hyvänsä.
Mutta jos onkin vammainen, niin ei kelpaa?
 
Oisin ikionnellinen toisesta pojasta jos meitä vielä joskus onni potkisi toisen kerran.
Oiskin varaa valita lapsen sukupuoli. Liian helpolla on tainnut lapsensa saada kun on varaa keskeyttää raskaus väärän sukupuolen takia. :/
 
mäkö
Mitäpä muuten lapsen isä tuumaa raskaudesta ? Onko häneltä kysytty , haluaako lapsen syntyvän . Taisit olla muuten just sinä joka oli puutteessa ja etsit miestä kun oma ei anna ... Siis siinä oikea syy aborttiin . Hirveitä te ihmiset olette !!!
 
:eek:
Anteeksi nyt vain mutta hulluko olet!?
Mitä vikaa pojassa on? En voi ymmärtää, että lapsia tehdään pyrkien saamaan tietty sukupuoli.

Mutta ei, ehei, ei tuo sun juttus voi olla tosi... kieltäydyn uskomasta ihan oman mielenrauhani vuoksi..
 
Heini
Ihme porukkaa täällä. Mikä siinä sukupuolessa on niin olennaista? Sukupuoli on korvien, ei jalkojen välissä. Jos toivotusta tytöstä tulee myöhemmin maskuliininen nainen, onko kaikki pilalla?
 
just näin...
Terveellinen ajattelutapa sulla.... kun oli poika ni enpä haluakkaan sitä lasta... täytyy sanoa että näin vähän aikaa sitten tiedon saaneena etten voi lapsia saada ni toi sun ajattelu tapas ottaa "ihan pikkasen" aivoon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
vierailija
Vanha ketju, mutta tulin kommentoimaan.
Nipt-testin voi ottaa rv 10 eteenpäin, siinä selviää sukupuoli täysin varmasti.
Keskeytyksen saa rv 20 saakka sosiaalisin perustein.
Kukaan meistä ei elä toisen elämää, vain omaansa. Ei tarvitse siis arvostella toisen päätöksiä, jotka eivät omaa elämää kosketa.
Suomessa naisella on itsemääräämisoikeus kehoonsa ja hyvä niin.
Esim Ruotsissa paljon löyhempi käytäntö: keskeytyksen saa rv 16 saakka ilman perusteluja. Suomessa rv 12. Perustelujen kanssa rv 20 saakka.

Jännä muuten se, että kyllä kaikissa muissa asioissa voi tulla toisiin ajatuksiin eikä siitä tuomita. Tässä ei. Mokoma nainen kun tulit raskaaksi, kärsimän sinun tulee loppuikäsi!
 
vierailija
Kyllä kai abortin saa nykyisin kun vaan sanoo, että ei kiinnosta tää lapsi. Sehän on se naisen itsemääräämisoikeus kaiken yläpuolella. Lapsia pusketaan ulos jopa viikolla 18-20 ja 21. viikolla yritetään pitää hengissä, jos sattuu syntymään etuajassa.
 

Yhteistyössä