Keskenmenosta..

Mulla kävi tänään niin ikävästi että tuli keskenmeno aamulla.. Juttelin vanhemman ystäväni kanssa jolla on kokemusta asiasta ja hän sanoi että ei tarvitse mennä lääkäriin jos ei tule kipuja tai jos vuoto on vähäistä.. Onko jollain käsitystä että kannattaako mennä? Ja haluaisin tietää kuinka nopeasti kannattaa yrittää raskautta uudemman kerran? Kyse oli ensimmäisestä raskaudestani ja rv oli 6.. Eilen alkoi vähän tiputtelemaan ja tänään tosiaan tuli "klöntti".. Nyt on olo sekainen ja surullinen.. :(
 
Käy näyttämässä sen vuoksi että se saadaa ns. sairaalan kirjoihin jos niitä alkaa tulla enemmän niin saat asian mukaista hoitoa. Ja kun alkuraskauden vuodot on normaaleita niin sun kannattaa mennä katsomaan varmuudeksi mikä kohdussa tilanne että saat mielen rauhan. :hug: Itsekin kävin viikkojen 5-6 välissä ja gyne oli sitä mieltä et aina pitää käydä et nähdään et kohdussa ja munasarjoissa kaikki ok ja ettei ole kyse kohduulkopuolisesta raskaudesta.
 
Meidän neuvola sanoi, että ei tarvitse käydä ultrauttamassa tai mitään muutakaan JOS vuota tulee normaalien menkkojen verran tai kuin hieman pitkittyneet menkat olisi. Jos kaikki tulee ulos menkkojen muodossa, niin on ok.

Ja uudesta yrityksestä. Kun kyseessä oli spontaani keskenmeno (eli ei tarvinnut kaavintaa tai tableteita niellä) niin neuvola sanoi meille että uudelleen vaan heti, että nyt on hyvät mahdollisuudet raskautua, kun hormonit on korkealla.

Kuitenkin sinuna ottaisin yhteyden neuvolaan ja varmistaisin, mitä mieltä teilläpäin ollaan ja että haluavatko varmistaa, onko jäänyt jotain. :)
 
sm
Maaria89:
Käy vaan lääkärillä varmuudeksi.. jatkoa ajatellen oleellista jos joskus joudut saman kokemaan.
Itsellä keskenmeno rv:lla 14 ja lääkkeillä tyhjennys. Kaksi normaalia kiertoa piti odottaa ennen ku sai uudelleen yrittää. Ja kyllä oman korvienvälin takia myös tuo aika oli paikallaan. Voimia!
 

Yhteistyössä