Keskenmenon jälkeen plussanneet HEINÄKUUSSA <3

MLL
Happihyppy onneksi oli mukava lääkäri, kyllähän nekin (ainakin osa) ymmärtää ihmisen hädän ja yrittää auttaa. Toivotaan, että sielä pikku veitikka sitten killuu :)

Täälä lähdetään marjaan/sieneen, saa nähdä löytyykö mitään :) Jos sitä ees yhen rasian mustikoita jaksaisi poimia pakkaseen. Aattelin myös, että täytyy ehkä hakee raskaustesti :LOL: Jotenkin nyt alko epäilyttää, että oonko ees raskaana niin teen testin. Ehkä mulla on vaan joku pitkittyny vatsatauti..tisseissä ei oo mitään tuntemuskia, mahaa vähän tuikkii kipeästi välillä, mutta turvotuskin on hävinny niin ei oo mahaa yhtään. Kokoajan vertailen siihen mitä viimeksi oli ja silloin oli tissit jo kasvanu ja mahaa ahisti tavalliset housut, oli kyllä turvotusta silloin enempi. Tämmöstä täälä, tuun iltasella kertomaan mitä testi näytti :D

MLL ja 7+3 (ehkä :headwall: )
 
happihyppy: ainahan on myös se mahdollisuus että papuja on ollutkin kaksi, ja toinen ei jaksanut lähteä kehittymään-->vuotaa pois?

Pidän peukkuja täällä :hug:

Omaa napaa: äitiysavustuspäätös on tullut, nostettavissa torstaina. Pääsee ostelemaan kaikkee pientä tarviketta :D

Olo on ihan hyvä, liitoskivut tosin kovenee. Viime yönä taas unissani synnytin tyttövauvan, koko toimitus kesti tunnin, ja ilman kivunlievitystä. Eikä tuntunu missään :LOL:

Harhis ja BeBe 23+6 (hui huomenna taas poksupäivä)
 
Happihyppy voimahali :hug:

Kyllähän siellä elämää näky oikeas paikas
ja vastas viikkojaki täysin...
Vaikka olo ihmeen rauhallinen koko asian
suhteen, niin vielä ei hihkuta ja kuuluteta
asiaa kaikelle kansalle...äitille tosin kerroin...

Jokohan sitä ilmaantuis sitte listalle... =)
 
happihyppy :hug: toivotaan nyt et kaikki ok kuitenkin. Tiedän, et ens torstaihin susta on varmasti nyt tosi pitkä aika, mut kyllä se nopeeta menee.

kellopeliappelsiini tervetuloa :flower:


pinkkimieli ja pallopää :heart: :heart: *POKS* 27+0 *POKS* :heart: :heart:
 
Pakko tulla tänne hihkumaan etä tänä aamuna näkyi oikein kun masu nytkähteli Baby-J:n potkujen voimasta. Kerran tunsin myös käteen potkun!! Ihanaa ihanaa!!

Happihypylle voimahaleja lähettelen tuhansittain ja jaksuja tuleviin päiviin! :hug: :hug:

Vernis & Baby-J rv 19+1 :heart:
 
Happihyppy olet ajatuksissani! Toivottavasti sulla olisi kuitenkin kaikki hyvin. Pystyn kyllä kuvittelemaan että olet peloissasi, mutta toivotaan että vuoto olisi kuitenkin sitä vaaratonta, koska sekin on kovin yleistä. On toki ihan selvää että keskenmenoja kokeneena tuo pelottaa hirveästi.
 
MLL
Miten teillä on testeissä viivat tummunu? Luulisi, että nyt oisi testissä jo testiviiva yhtä tumma/tummempi kun kontrolliviiva, mutta se on hitusen vaaleampi! HUuuiiiII! :eek: Ei kai siitä kauheasti pitäisi päätellä, mutta vähän rupesi jännittämään :( Vielä viikko pitäisi malttaa ultraan..

MLL 7+3
 
MML. Ei mullakaan tullut testiviivasta yhtä tummaa koskaan kuin se kontrolli, hitusen haaleammaksi jäi kun testasin viimeisen kerran joskus kp 33 apteekin testillä ja silti ihan hienosti raskaus mennyt :D Ja testasin plussan ekan kerran jo dpo 11 Vilja testillä. Joten nou hätä! :hug: :hug:
 
Nyt taas on vaikea hetki.. tuntuu niin mahdottomalta että olis raskaana.. :/ kun ei oo oireita yhtään.. olin just kaupungilla ja mietin kävellessäni että olo ei oo yhtään muuttunut ei oo ees sellanen olo että olis raskaana.. hmm... voiko siellä masussa oikeesti olla joku vaikka ei yhtään oo oireita.. :(
Tänään siis rv 6+0..
 
Ihanaa! Soitin tänään neuvolaan ja tovin terveydenhoitajan kanssa asioista juteltuani terkka antoi ajan lääkärille neuvolaan jo 13.8!! :) Sanoi että voin jutella lääkärin kanssa, lääkäri voi ultrata ja voidaan sitten yhdessä pohtia olisiko lääkärin aiheellista laittaa lähete yliopistolliseen, jossa siis lähin sisäultra. Meillä tuolla neuvolassa on niin onnettomat noi ultralaitteet että niillä ei saa oikein selkeetä kuvaa vasta ku joskus 12+.

Mä oon kans käyny tänään välillä aallon pohjalla ja välillä osannu hetken iloitaki. Hermo on ollu niin tiukassa, että kauhulla odotan tuleeko se olemaan tätä koko loppuraskauden.. :/ Ja välillä on tuntunut että itku ei ole kaukana ku on miettiny pahinta.. :/ Oireitakaan ei oikeastaan ole, lukuunottamatta ajoittaista todella pientä alamahan nipistelyä..

Pitäis nyt vaan yrittää olla ajattelematta vaikka koko asiaa..

kellopeliappelsiini ja papu 4+3
 

Yhteistyössä